Konyaspor'u bu oyuncu sırtlıyor 

Sezon başından buyana Konyaspor camiasının büyük beklenti içerisinde olduğu Mame Diouf  son iki maçta gösterdiği performansla  ilerleyen haftalar için iyi sinyaller verdi. Tecrübeli oyuncu  ilk 11’de başladığı son iki maçta 3 gol kaydetti 

Süper Lig'in 13. haftasında Konyaspor, deplasmanda Trabzonspor ile 2-2 berabere kalırken

ligdeki gol sayısını da 14’e yükseltti. Sezon başından buyana Konyaspor camiasının büyük beklenti içerisinde olduğu Mame Diouf  bu maçta attığı 2 golle yıldızlaştı. Tecrübeli oyuncu  ilk 11’de başladığı son iki maçta 3 gol kaydederek ilerleyen haftalar için camiaya umut aşıladı  

MUHAMMET DEMİR’İN YERİNE İLK 11’DE BAŞLADI 

Süper Lig'in 13. haftasında Konyaspor, deplasmanda Trabzonspor ile 2-2 berabere kalırken, ağları havalandıran forvet oyuncusu Mame Diouf, bu sezon 3.golünü kaydetti. Muhammet Demir’in maç öncesi sakatlanması nedeniyle tecrübeli golcü Diouf Trabzonspor karşısına ilk 11’de çıktı. 

Yeşil-beyazlı takıma sezon başında dahil olan 34 yaşındaki Senagalli yıldız, 2022-2023 sezonunda ligde çıktığı 8.maçında 3 kez gol sevinci yaşadı. Söz konusu bu süreçte ligde Adana Demirspor maçında ağları havalandıran başarılı golcü, son olarak Trabzonspor karşısında takımına bir puanı getiren golleri kaydetti.

EN GOLCÜ İKİNCİ OYUNCU 

Ligde çıktığı 8.maçında 3 kez gol sevinci yaşayan Mame Diouf Konyaspor’un ikinci en çok gol atan oyuncusu konumunda bulunuyor. 

Yeşil-beyazlı ekibin en golcü oyuncusu ise 4 gol kaydeden Muhammet Demir. Muhammet yeşil-beyazlı forma ile, Ümraniyespor, İstanbulspor, Fenerbahçe ve Giresunspor maçlarında gol sevinci yaşamıştı. 

Konyaspor’da Muhammet Demir ve Mame Diouf’u  ligde ikişer golle Guilherme Sitya ve Endri Çekici takip ediyor.  

Bu oyuncuların ardından Francisco Calvo ve Bruno Paz birer golle sıralanıyor.  

TEK GOL RAKİPTEN 

Konyasporlu futbolcular ligde rakip filelere 13 gol gönderirken yeşil-beyazlı ekibin hanesine yazılan bir gol ise rakip oyuncudan geldi. Konyaspor’un sezonun 3. hafta maçında deplasmanda İstanbulspor’u 4-0 yendi. Yeşil-beyazlı ekibin bu maçtaki 3. golünü rakip defans oyuncusu Mehmet Yeşil kendi kalesine atarak kaydetti. İstanbulsporlu oyuncu 56. dakikada ters bir vuruşla  yeşil-beyazlı ekibe 3. golü kazandırdı.  

SPOR SERVİSİ  

  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri