Konyaspor top başı yaptı 

Dünya Kupası nedeniyle 10 günlük izine ayrılan Arabam.com Konyaspor dün Kayacık Tesisleri'nde toplanarak çalışmalarına başladı. Yeşil-beyazlı ekip 29 Kasım’da Bosna Hersek’te Zeljeznicar takımı ile özel maçta karşılaşırken daha sonra ise Antalya kampına g

Arabam.com Konyaspor’da 10 günlük izin sona erdi.  Teknik direktör İlhan Palut ligin 14. haftasında deplasmanda oynanan ve 2-1 kazanılan Kayserispor karşılaşması sonrasında oyunculara 10 gün izin vermişti. Yeşil-beyazlı ekipte izin dün sona erdi. 

Konyaspor dün öğleden sonra Koyuncu Grup Kayacık Tesislerinde toplanarak çalışmalarına başladı  Antrenmanda Katar'da devam eden 2022 Dünya Kupası'nda Kosta Rika forması ile mücadele veren Francisco Calvo yer almadı. 

Konyaspor bir süre kendi tesislerinde çalıştıktan sonra 28 Kasım Pazartesi günü özel uçakla Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya gidecek. Yeşil-beyazlı ekip. 29 Kasım Salı günü TSİ 18.00'de kardeş takımlarından Zeljeznicar Kulübü ile dostluk maçında karşı karşıya gelecek. 

Anadolu Kartalı, Zeljeznicar karşılaşması sonrası verilecek iznin ardından 3 Aralık Cumartesi günü Antalya Belek'te toplanacak ve yaklaşık iki hafta sürecek bir kamp gerçekleştirecek. Antalya kampında da hazırlık maçları planlanıyor. Temsilcimiz, Dünya Kupası arası sonrasında ilk olarak Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor’u konuk edecek. Arabam.corn Konyaspor, kupa randevusu sonrasında ise Spor Toto Süper Ligin 15. hafta maçında evinde Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak. 

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri