Konyasporlu yeni oyunculardan üzen haber

arabam.com Konyaspor cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Önemli mücadele öncesinde yeşil-beyazlı ekibin yeni transferlerine kötü haber geldi

Konyaspor yaptığı transferlerle takımı adeta yeniledi. Yeşil-beyazlı ekip şuana kadar 5 transfer yaparken 6. transfer içinde yoğun çaba harcıyor.

Tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketi nedeniyle Süper Lig'de marta kadar verilen araya galibiyet alamadan giren Arabam.com Konyaspor,  ligin geri kalan kısımında sıkıntı yaşamamak adına ara transfer dönemini hareketli geçiriyor. Yeşil-beyazlı ekip şu ana kadar 5 oyuncuyu kadrosuna dahil ederken 4 futbolcu ile yollar ayrıldı Transferde Manchester City'den 26 yaşındaki Kolombiyalı orta saha oyuncusu Marlos Moreno, Hırvatistan Süper Lig takımlarından Dinamo Zagreb'ten 25 yaşındaki Azerbaycanlı forvet Mahir Emreli, Inter Miami’den 31 yaşındaki İspanyol orta saha Alejandro Pozuelo Melero, Olympiakos'tan 29 yaşındaki orta saha Andreas Bouchalakis'i sezon sonuna kadar kadrosuna katan yeşil-beyazlılar, Gençlerbirliği'nden 24 yaşındaki stoper Metehan Mert'i 2026'ya kadar renklerine dahil etti.

Konyaspor ara transfer döneminde Amir Hadziahmetovic'i Beşiktaş'a, Zymer Bytyqi’yi Olympiakos’a satarken  Amilton'u ise Çaykur Rizespor'a verdi. Yeşil-beyazlılar son olarak  kadro dışı olan Barış Yardımcı ile de yollarını ayırdı. 

YENİ TRANSFERLER OYNAMAYACAK 

Konyaspor deprem felaketi nedeniyle ertelenen 23. hafta maçında cumartesi günü Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. İstanbulda oynanacak karşılaşmada yeşil-beyazlı ekibin 4 yeni transferi forma giyemeyecek.Konyaspor’da Marlos Moreno, Mahir Emreli,  Alejandro Pozuelo Melero ve Metehan Mert zorlu 90 dakikada forma giyemeyecek.  Fenerbahçe karşısında sadece 6 şubattan önce transfer edilen  Andreas Bouchalakis forma şansı verilmesi halinde takımdaki yerini alabilecek.  Diğer transferler bu maçın resmi tarihinden sonra takıma katıldıkları için forma giyemeyecek.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri