Konyasporlu Stanojevic’in aklı hep burada

Ümraniyespor maçında Calvo’nun yokluğunda defansta sıkıntı yaşayan Konyaspor’da Antalyaspor maçında bu defa da Adil forma giyemeyecek.

Arabam.com Konyaspor sezonun 28. hafta maçında yarın evinde Antalyaspor ile karşılaşacak.

Yeşil-beyazlı ekip karşılaşmanın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde 3 nolu sahada Teknik DirektörüAleksandar Stanojevic gözetiminde gerçekleşen antrenman, yapılan CORE ısınma çalışması ile başladı.

Sahada gruplar halinde pas oyunu ile devam eden idman, çift kale maç ile tamamlandı.

CALVO DÖNÜYOR ADİL CEZALI

Konyaspor’un iç sahada oynayacağı kritik Antalyaspor maçında başarılı stoper Francisco Calvo kadrodaki yerini tekrer alacak. Galatasaray karşısında cezalı duruma düşen Calvo Ümraniyespor maçında cezasını tamamladı. Zorlu deplasmanda tecrübeli stoperin yerine Kahraman Demritaş forma giydi. Kahraman maçta yaptığı iki hata ile skora doğrudan etki etmiş ve taraftarın büyük tepkisini çekmişti.

Uzun bir aranın ardından Ümraniyespor maçında Calvo ve Adil stoper tandemi bozuldu. Calvo’nun yokluğunda Adil ve Kahraman stoper mevkiinde görev yaptı. Antalyaspor karşısında Francisco Calvo ve Adil Demirbağ ikilisinin tekrar buluşması beklenirken bu defa da Adil cezalı duruma düştü.

CALVO’NUN YANINDA KİM OYANAYACAK?

Stanojevic’in Adil’in yokluğunda Calvo’nun yanında kime görev vereceği ise merak konusu oldu.

Sırp teknik adamın Antalyaspor karşısında Calvo’nun yanında, kritik hatalara imza atan Kaharman’ı mı yoksa başka bir isme mi şans vereceği ise merak konusu oldu. Stanojevic’in oyuncuyu kazanmak adına bu maçta da Kahraman’a görev vermesi bekleniyor.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri