Konyasporlu oyunculardan dikkat çeken açıklamalar

Konyaspor’un deplasmanda Kasımpaşayı yendiği maçta takımın gollerini atan Mame Diouf ve Calvo açıklamalarda bulundu

Konyaspor’un ikinci golünü atan başarılı oyuncu Diouf: İnanıyorum ki sezon sonuna kadar bu çıkışımız, sürdüreceğiz. Evimizdeki maçlarda gol atma şansını pek yakalayamadığımı söyleyebilirim. Umuyorum ki bu kazanma tempomuzu, hem bu sezona hem de önümüzdeki sezona yansıtabiliriz. Kafa gollerimde ki en büyük etken topun başında olan takım arkadaşlarımdır. Onlar topun başında oldukları zaman bana da ekstra bir özgüven geliyor. Benim içinde en iyi pozisyonda golü atmak oluyor.

GEREKEN MÜCEDELEYİ GÖSTEREREK KAZANDIK

Konyaspor’un başarılı stoperi Francisco Calvo zorlu maçta takımının beraberlik golünü kaydetti. Calvo maç sonunda yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öncelikle Adil'in sakatlığı Uğurcan için bu alanda bir fesat oluşturdu. Onunla beraber ilk oynamamıza rağmen güzel bir maçtı. Saha içinde ne yapmamız gerekiyorsa onu yaptık. Elimizden gelen mücadeleyi gösterdik ve sonunda neticeye ulaşarak galibiyeti almasını bildik.”

UĞURCAN YAZGILI

Adil Demirbağ’ın sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa karşısında sağ stoperde forma giyen UğurcanYazğılı maç sonu açıklamalarda bulundu. Yazğılı şunları söyledi: Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Bizim için çok iyi oldu. Benim içinde farklı bir maç oldu çünkü daha önce burada oynamıştım. Güzel bir galibiyet oldu. Yarından itibaren Trabzonspor maçına hazırlanacağız. inşallah o maçta da galibiyetle ayrılıp serimizi sürdürürüz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri