Konyasporlu gençlere Beşiktaş kancası

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in, Konyasporlu üç genç oyuncuyu takip listesine aldığı iddia edildi

Geçen hafta U19 Ligindeki Beşiktaş-Konyaspor maçını Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, yardımcıları Şeref Çiçek ve Eren Şafak ile birlikte izleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Konyasporlu 3 oyuncunun alınmasını istediği iddia edildi.

Siyah-beyazlı çalıştırıcı Konyaspor’dan 3 genç ismi de beğendiği ve bunu siyah-beyazlı yöneticilere ileterek takip edilmelerini istediği kaydedildi. Güneş'in dikkatini çeken Konyasporlu futbolcular, merkez orta saha Buğra Yıldırım, kanat Mehmet Ali Büyüksayar ve karşılaşmada sonradan oyuna girip 1 gol atan Ata Berk Karababa oldu. Siyah-beyazlı idarecilerin de maçın ardından Konyaspor'un altyapı sorumlularından oyunculara dair bilgi aldığı belirtildi.

ATA BERK KARABABA

26 Mart 2005 doğumlu. Türkiye U17 oyuncusu. U19 Lig'inde 7 maçta 5 gol, 1 asistle dikkat çekiyor. Kanat forvet ve 10 numarada görev yapıyor.

MEHMET ALİ BÜYÜKSAYAR

8 Mayıs 2004 doğumlu. 1.66 boyunda. Türkiye U18 ve U19 takımlarında forma giydi. Bu sezon 3'ü Rezerv Lig olmak üzere 4 maça çıktı, 2 gol attı. Sağ ve sol kanatta oynuyor.

BUĞRA YILDIRIM

27 Ocak 2005 doğumlu. U17 Milli Takımı'nda da görev alıyor. 1.83 boyunda. Bu sezon 3 Rezerv Lig, 6 U19 Lig'i mücadelesinde görev aldı. Merkez orta sahada oynuyor.

SPOR SERVİSİ 



 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri