Konyasporlu futbolculardan SHÇEK’e ziyaret

Konyasporlu oyuncular Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Yurdunu ziyaret etti. Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, menajer Mustafa Eraydın futbolculardan Kaptan Tayfun ve Yusuf Kurtuluş Muhacir Pazarı çevresinde bulunan Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Yurdun

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden çocuk esirgeme kurumu yetkilileri, “Konyaspor’un burayı hatırlayarak nezaket ziyaretinde bulunması bizleri oldukça memnun etmiştir. Kendilerine bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Oynayacakları buca maçında ve diğer zorlu maçlarında başarılar diliyoruz. İnşallah Konyaspor olarak tekrar süper lige çıkarız” şeklinde konuştular.

Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten ise çocuk esirgeme yurtlarının ülke için önemini bildiklerini ifade etti Öten, “ Burada bulunan çocuklarımızı ziyaret ederek Konyaspor’lu oyuncularla bir araya gelmelerini sağladık. Televizyonda ve sahalarda gördükleri futbolcularla bir araya gelme imkanı buldular. Bu durum onları ne kadar mutlu ettiyse bizleri de ziyadesiyle memnun etmiştir. Bizleri burada misafir eden idarecilere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Daha sonra ise futbolcular ve Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten çocuklara hediyeler dağıttılar. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri