Konyasporlu futbolcu 100. maçında penaltı kaçırdı 

Arabam.com Konyaspor’un Brezilyalı futbolcusu Guilherme Sitya, yeşil-beyazlı ekibin Cumartesi akşamı Gaziantep FK ile oynadığı ve 1-0 yenildiği maçta 100. kez sahaya çıktı.

Arabam.com Konyaspor’un Brezilyalı futbolcusu Guilherme Sitya, yeşil-beyazlı ekibin Cumartesi akşamı Gaziantep FK ile oynadığı ve 1-0 yenildiği maçta 100. kez sahaya çıktı. Maç öncesinde  Arabam.com Konyaspor Genel Sekreteri Sertaç Tuza tecrübeli futbolcuya günün anısına 100 numaralı Konyaspor forması hediye etti. Maça bu güzel hatırayla başlayan Sitya için maçın sonucu ise çok üzücü oldu.

Maçı 1-0 kaybeden yeşil-beyazlı ekipte 100. maçına çıkan Guilherme Sitya karşılaşmanın 37. dakikasında penaltı kaçırdı. Brezilyalı oyuncu maç 0-0 devam ederken kaçırdığı bu penaltı sonrası büyük üzüntü yaşadı. Başarılı sol bek Konyaspor’da ki 100. maçını bu anılarla geride bıraktı.  

Konyaspor’daki kariyerine 2019-2020 sezonu devre arasında başlayan Guilherme, yeşil-beyazlı takımda 93’ü Süper Lig, 4 UEFA Konferans Ligi ve 3 kez de Ziraat Türkiye Kupası maçında görev yaptı.  Başarılı sol bek bu maçlarda 7 gol 14 asist yaptı.

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri