Konyasporlu bu futbolcu sol ayağı ile öldürüyor!

2019-2020 sezonundan bu yana Konyaspor'da forma giyen, takımın efsane oyuncusu, sol ayağı ile harikalar yaratırken şutları ise kalecilerin korkulu rüyası oluyor.

2019-2020 sezonundan bu yana Konyaspor'da forma giyen, takımın efsane oyuncusu, sol bek Guilherme Sitya, Samsunspor karşılaşmasında harika bir gol attı. Sitya, azmi ve duruşuyla Konyaspor taraftarlarının gözdesi olmaya devam ediyor. 1990 doğumlu, Brezilyalı, Konyaspor'un 12 numaralı oyuncusu Guilherme Sitya, başarısıyla göz dolduruyor.

Konyaspor sevdalısı Sitya, her maçı final havasında görüyor. Performansıyla taraftarları kendine hayran bırakan Guilherme Sitya, neredeyse her hafta Süper Lig'in ilk 11'ine giriyor. Takımın bel kemiği olan Sitya, Samsunspor maçını da es geçmedi. 3-0'lık Samsunspor galibiyetinde skora Sitya'nın da katkısı fazla oldu. Sitya, 28. dakikada jeneriklik bir gol attı. Gol sonrası sevinci de Konyaspor'un başarılı sol beki Guilherme'nin hırsını gözler önüne serdi. Sahanın en iyileri arasında yine Guilherme yer aldı. Sitya, sadece saha içindeki performansıyla değil, saha dışındaki tutumu ve davranışlarıyla da çok seviliyor. Kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hiçbir Konyaspor taraftarını kırmayan Guilherme, sosyal medyayı da aktif kullanıyor. Sitya, taraftarlarla sosyal medya hesabı üzerinden de sohbet ediyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri