Konyaspor ilkleri yaşadı 

Arabam.com Konyaspor İstanbulspor deplasmanında bu sezon ligdeki ilk golünü atarken ilk galibiyetini de 4-0’lık skorla bu maçta almış oldu. Yeşil-beyazlı ekip zorlu deplasmanda sezonun ilklerini yaşamış oldu 

Arabam.com Konyaspor 2022-23 sezonunun ilk galibiyetini  3. haftada deplasmanda oynadığı İstanbulspor karşısında 4-0’lık skorla aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşma öncesinde oynadığı iki karşılaşmadan dan golsüz beraberlikle ayrılmıştı.  Konyaspor İstanbul deplasmanında ilk galibiyetini alırken sezonun ilk golünü de atmış oldu.

İLK GOL İLK GALİBİYET İLK PENALTI 

Konyaspor İstanbulspor deplasmanında ilkleri yaşadı. Yeşil-beyazlı ekipte sezonun ilk golünü Endri Çekiçi attı. Arnavut oyuncu maçın 29. dakikasında uzaktan attığı sert şutla topu filelerle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 
Konyaspor’un 2. golü ise penaltıdan geldi. İstanbulsporlu futbolcu Melih Kabasakal'ın ceza sahası içinde yaptığı müdahalenin ardından Pavicic'in yerde kalması üzerine maçın hakemi Burak Şeker penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Muhammet Demir, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Bu penaltı Konyaspor’un be sezon kazandığı ilk penaltı olarak dikkat çekerken Muhammet Demir de Süper Ligde yeşil-beyazlı formasıyla gol siftahı yaptı. 

PAVİCİC İLK 11’DE BAŞLADI UCHE SİFTAH YAPTI 

Arabam.com Konyaspor'un yeni transferi Domagoj Pavicic, ilk kez bir lig maçına ilk 11'de çıktı. 
Yeşil-beyazlı kulübün Hırvatistan 1. Lig takımlarından Rijekaida takımından transfer ettiği Hırvat orta saha oyuncusu, ilk kez geçen haftaki Başakşehir mücadelesinde forma giydi. Başakşehir maçında sonradan oyuna dahil olan 28 yaşındaki Pavicic, İstanbulspor mücadelesiyle ilk kez 11'e girdi. Deneyimli oyuncu 65.dakikada yerini Soner Dikmen'e bıraktı. 

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Arabam.com konyaspor deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşırken, yeni transfer Ugandalı futbolcu Uche Ikpeazu, ilk kez yeşil-beyazlı formayı giydi. Karşılaşmaya yedek olarak başlayan 27 yaşındaki golcü, 79.dakikada sakatlanarak oyundan çıkan Konrad Michalak’ın yerine oyuna dahil oldu.  Yeni transfer Uche, İstanbulspor müsabakası ile ilk kez resmi bir karşılaşmada görev almış oldu.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri