Konyaspor'dan Vali Erol'a veda ziyareti

Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu, eski vali Muammer Erol'a veda ziyaretinde bulunarak 3 yıllık süre içerisinde yaptığı katkılarından dolayı Erol'a teşekkür etti

Son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Konya Valisi Muammer Erol'u makamında ziyaret eden Kulüp Başkanımız Ahmet Şan ve yöneticilerimiz, 3 yıllık çalışma süresi boyunca hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve bundan sonraki yaşantısında başarılar dileğinde bulundu.Vali Muammer Erol'a yapılan veda ziyaretine Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın yanı sıra İkinci Başkan Fatih Yılmaz, Başkan Yardımcısı Güven Öten, Basın Sözcüsü Ahmet Baydar ve Alt Yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Parmak katıldı.

Vali Muammer Erol'un Konya'daki yaklaşık 3 yıllık hizmet süresi içerisinde Konyaspor olarak kendisi ile çok iyi bir mesai geçirdiklerini ifade eden Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, "Bu sürede Konyaspor'umuzun başarısıyla birlikte, Konya'mızda üç milli maça, PTT 1.Lig play-off finaline ev sahipliğini emniyetimizin ve diğer ilgililerin desteğiyle başarılı bir şekilde yaptık ve tüm Türkiye'ye örnek olduk. Görev süresi içerisinde Konyaspor'umuza verdiğiniz destekten dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum ve bundan sonraki yaşantınızda başarılar diliyorum. Konya ve Konyalılar sizleri unutmayacak" diye konuştu.

3 YILDA SEVİNDİREN MANZARALAR OLDU

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek konuşmasına başlayan Vali Muammer Erol, "Geçtiğimiz 3 yılda spor adına tüm Konyalıların sevindiği güzel manzaralar oldu. Hem Konyaspor vesilesiyle hem de milli takım vesilesiyle hep beraber sevindiğimiz gönlümüzün coştuğu, gururlandığımız tablolar oldu. Bu tabloların oluşmasında emeği geçenler var. En başta bu alt yapıyı hazırlayanlar, stadı örnek bir stadyum haline getirip tamamlayan belediyemizin ve başkanımızın emeği katkısı var. Spor idaresi adına iyi bir idare örneği göstererek iyi bir takım oluşmasına ve arkasından da bu başarının elde edilmesine zemin hazırlayan yönetim var ve hep söylüyoruz iyi bir de taraftar var" dedi.

İYİ BİR TARAFTAR GRUBUMUZ VAR

"Örnek diye gösterdiğimiz ve göstereceğimiz iyi bir de taraftar grubumuz var" diyen Vali Muammer Erol, "Konya özellikle son yılda stadın ve tüm bu artı değerlerin oluşturduğu operasyonla teknik direktörüyle özellikle Aykut Hocamıza da teşekkür etmesek olmaz, futbolcuların her biri ciddi bir emeği gayreti ortaya koydular ve Konya bir ilki yaşadı. Bundan sonra yaşayacakları da bir ilk olacak. İlk defa Avrupa’da maça çıkacak, ilk defa gol atanlarımız olacak, alacağımız galibiyetler olacak inşallah. Böyle ilklerin önü açıldı. İnşallah bu ilkler Konya’nın hepimizin sevdiği seveceği ilkler olur. Arkasından da sporun tüm fertlerin hayatına bir şekilde girmesi ve hayatın vazgeçilmezleri arasına girmesi adına mesafe kat edilir" şeklinde konuştu.

SPORLA BÜTÜNLEŞMELİYİZ

Vali Muammer Erol, sporla insanların hayatlarını bütünleştirerek daha çok birlik ve beraberliğin gelebileceğini beliterek konuşmasını şu çümlelerle sonlandırdı: "Baştan beri hep bir araya geldiğimizde söylüyorum. Bu işten asıl beklentimiz budur diye altını çizdiğimiz husus. İnsanlarımızın olabildiğince fazla sporla hayatını bütünleştirmesi, bunun da kendi başına birçok iyiliği beraberinde getireceğini görüyoruz, inanıyoruz. İnşallah bundan sonra başta Konyaspor ve Konyaspor bünyesinde spor yapan branşlarda ki tüm arkadaşlar hem STK’ları, hem kamu kurum ve kuruluşları bu manada bir araya gelirler ve güzel işlere imza atarlar diye ümit ediyorum. Bizim bu 3 yıllık dönem içerisinde olan güzelliklere vesile olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah Konya’nın, Konyaspor’un, Konyalıların ömrünü bahtını güzelleştirsin önünü açsın."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri