Konyaspor’dan TSYD Konya’ya ziyaret

T. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesini ziyaret etti.

Dernek binasında gerçekleşen ziyarete Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreter Mustafa Başoda ile Basın Sözcüsü Nuri Kaymak katıldı. TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Konyaspor’a yeni sezonda başarı dileğinde bulundu. Dönmez, Konyaspor’un Süper Ligde kalıcı olmasının gerektiğini, geçtiğimiz sezonu unutarak yarınlara daha güvenli bakarak başarılar elde etmesinin büyük anlamlar taşıdığını söyledi. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ise zor bir sezonu geride bırakarak yeni sezona yeni umutlarla girdiklerini ve güzel bir aile ortamı oluşturduklarını ifade etti.

Korkmaz: “Bildiğiniz gibi zor bir sezonu geride bırakarak yeni bir sezona girdik. Yeni bir yapılanma içine giderek takımımızı neredeyse yeniledik. Şu ana kadar yönetim olarak istediğimiz ve arzuladığımız takım ortamını yakaladık. İçeride hem yönetim olarak hem takım olarak iyi bir sinerji var. Mali problemlerimiz devam ediyor. Bunları çözmek için de çalışmalarımız sürüyor” dedi. Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Korkmaz stoper transferi yapacaklarını çok fazla uygun durumun oluşması halinde belki bir takviye daha yapabileceklerini söyledi. Korkmaz, Transfer edilen sağ bek transferinin şartlar dahilinde en uygun oyuncu olduğunu şu anda antrenman eksiğinin bulunduğunubv8nu giderdikten sonra da kadroya gireceğini umduğunu söyledi. Ziyaret sonunda Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez’e çift başlı kartal maketi hediye etti. Ziyarette TSYD Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Avni Uğur, Mürsel Çetin Abdullah Leblebici ve Ferhat Türkoğlu da ziyarette hazır bulundu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri