Konyaspor’dan tek galibiyet

Konyaspor yarın deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçın son çalışmasını bugün yaparak Malatya’ya hareket edecek. Konyaspor rakibi ile karşılaştığı 7 maçta sadece 1 kez kazandı

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 26. haftasında 20 Şubat Cumartesi günü Yeni Malatyaspor'a konuk olacağı maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçın son çalışmasını bugün yaparak Malatya’ya hareket edecek. Konyaspor kazanarak alt sıralardan daha da uzaklaşmak istiyor

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketiyle başladı.

Topla oyun ile devam eden idman, taktik çalışmalarla sona erdi.

Öte yandan, tedavisi tamamlanan kaleci İbrahim Sehic, kaleci antrenörü Bekir Arpacı yönetiminde çalıştı. Tedavileri süren oyuncular antrenmana katılmazken, hafif sakatlığı bulunan İsmail Güven takımdan ayrı performans antrenörü Çağatay Turan yönetiminde idman yaptı.

8. KEZ KARŞILAŞACAKLAR

Süper Ligin 26.haftasında Yeni Malatyaspor, 20 Şubat Cumartesi günü sahasında İttifak Holding Konyaspor’u konuk edecek. İki takım bu maçla birlikte sekizinci kez karşı karşıya gelmiş olacak.

Yeni Malatyaspor ile Konyaspor, Süper Lig’de daha önce 7 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 2’sini Yeni Malatyaspor, 1’ini Konyaspor kazanırken, 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig’de ilk olarak 2017-2018 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Sezonun ikinci yarısında Konya’da oynanan karşılaşma ise 1-0 Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

İki takım, 2018-2019 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Konyaspor 1-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Konya’da oynanan karşılaşma ise 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

2019-2020 sezonunda iki takım yeniden Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 2-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 1-1 berabere tamamlandı.

Bu sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan karşılaşma Zeki Yavru ve Artem Kravets’in karşılıklı golleriyle 1-1 beraberlikle sona erdi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri