Konyaspor'dan Şeker'e ziyaret

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, yerli ve yabancı transferlerle çizgilerini bozmadan yollarına devam edeceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Torku Konyaspor, isim sponsoru Konya Şeker A.Ş.’yi ziyaret etti. Konya Şeker A.Ş. adına Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (Pankobirlik) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk, takımı karşılayarak tebrik etti. Takımın sadece Torku’yu değil Konya’yı da en iyi şekilde temsil ederek herkesin imrendiği bir başarıya imza attığını söyleyen Recep Konuk, “Size gönülden müteşekkir olduğumuzu söylemek isterim. Konyaspor, Konya’nın asla kamburu ve yükü değil. Konyaspor, Konya’nın gelişmesinde alacağı mesafelerde onları ivmelendiren, hız veren bir birim. Ekonomik bir yük olmaktan daha ziyade onun ekonomisini canlandıran bir yapı. Bunu doğru olarak algılamamız lazım. Sizler üzerinize düşeni yaptınız. İnşallah Konya bir bütün olarak Konyaspor’a sahip çıkacak” dedi.

Samimiyetle Konyaspor’un yanında olduklarını ifade eden Konuk, “Biz Konya sporunun yükselmesi için Konyaspor’un yanındayız. Herkes adımını buna göre atmalı. Yoksa Konyaspor çıkan düşen bir seyri sürdürür ki, bu ne sizin verdiğiniz emeğe ne de bu başarıya yakışır. Konyaspor’un samimi bir yönetim, samimi bir gayret ve her zaman arkasında duranlara ihtiyacı var. Bu herkesin görevidir. Bizlerde sponsor olarak birilerinin borcunu ödeyen olmaktan çıkarılmalıyız. Birileri gelecek har vurup harman savuracak, birileri de borçlarını ödeyecek, böyle bir şey yok arkadaşlar. Bunlara bir çeki düzen verilmesi lazım. Yoksa bu başarılar kalıcı olmaz. Başarılar kalıcı olursa Trabzon’un, Bursa’nın yaptığını Konya rahatlıkla yapabilir” diye konuştu.

Ziyarette konuşan Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Zeki Çimen, Recep Konuk’a verdiği destek için teşekkür etti. Her ziyaret ettiklerinde destek gördüklerini kaydeden Çimen, “Eğer sponsorluk anlaşması imzalayamasaydık bu sezon lige başlayamama ihtimalimiz vardı. Sponsorumuz Torku ve Recep Konuk’a çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“ÇİZGİMİZİ BOZMAYACAĞIZ”

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise konuşmasında, elde ettikleri başarının inançlarının zaferi olduğunu vurguladı. Şampiyonluğun ardından yöneticilerle bir araya geldiğini ve takımın başında kalmasının istendiğini hatırlatan Tütüneker, takviyelerle takımın iskeletini koruyacaklarını belirtti. Tütüneker sözlerine şöyle devam etti:

“Bir toplantı yaptık. Bu toplantı da yöneticilere, ‘başka hoca getirmek istiyorsanız gideyim’ dedim. Yönetimde bana açıkça, ‘Yok hocam, biz sizden memnunuz sizinle devam etmek istiyoruz’ dediler. Aynı şekilde önümüzdeki sene de devam edeceğiz. 5 kuruş para sokağa atmamaya çalışacağız. Düzgün transferlerle genel iskeleti koruyacağız. Bütün futbolcuları takımda tutmak mümkün değil ama çoğu bizimle birlikte olacak. Yerli ve yabancı oyuncuların en iyilerini takıma katarak çizgimizi bozmadan devam etmek istiyoruz.”

Konuşmaların ardından futbolcu, teknik heyet ve yöneticiler şampiyonluk kupası ile birlikte Recep Konuk’la fotoğraf çektirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri