Konyaspor'dan şampiyonlara kutlama

Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu, kubülün internet sitesinden bir açıklama yaparak, geçtiğimiz günlerde Samsun'da yapılan İşitme Engelliler Olimpiyatlarında madalya kazanan Konyalı sporcuları kutladı. Kutlama şöyle:

“Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında Konyalı sporcularımız 4 altın 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı. 97 ülkenin katıldığı İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda altın madalyayı kazanarak ikinci Olimpiyat Şampiyonluğunu elde eden TSYD Konya Şubesi  Spor Kulübü’nden Selver Şeker ile Judo Kata takım mücadelesinde Abdullah Sevinç altın madalyaya uzandı. Güreşte Grekoromen stilde Mehmet Ali Yiğit Olimpiyat şampiyonluğunu kazanırken, aynı zamanda serbest stilde bronz madalyanın da sahibi oldu.

Öte yandan Tekvando erkekler bireysel Poomsae’de Ali Rıza Karaca Olimpiyat Şampiyonluğunu elde etti. Futbol Milli Takımımızda yer alan Konyalı sporcularımız Soner Balcı, Mehmet Sert, Melih Kirişçi ve Seyit Karaca ile Hentbol Milli Takımımızda ay yıldızlı formayı giyen Murat Emin Acar Olimpiyat şampiyonluğunu yaşayan Konyalı sporcular arasında yer aldı. Ayrıca 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında Judo erkeklerde Mehmet Uysal gümüş, Milli Tekvandocumuz Batuhan Şimşek ise bronz madalya kazandı.

Konya’mızın isminin her alanda ön sıralarda olması hepimizi ziyadesiyle gururlandırıyor. Olimpiyatlarda dereceye giren, podyuma çıkarak bu gururu hepimize yaşatan çok kıymetli sporcularımızı Atiker Konyaspor Kulübü olarak canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri