Konyaspor'dan Özkalfa'ya tepki

Ligin 7. haftasında Samsunspor ile 2-2 berabere kalan Torku Konyasporda, yaşanan puan kayıplarının ardından hakeme büyük tepki geldi. Başkan

PTT.1.Lig 7. haftasında evinde Samsunspor’u konuk eden Torku Konyaspor 2 farklı öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamazken, 2-2 beraberlikle sona eren maçın ardından hakem Tolga Özkalfa’ya büyük tepki gösterildi. Torku Konyaspor  Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Tolga Özkalfa’nın geçen senelerde de canlarını yaktığını belirtti. Samsunspor maçı hakemi Tolga Özkalfa'nın geçtiğimiz yıllarda Torku Konyaspor’un ve Konya Torku Şekerspor'un maçlarındaki sonuca etki eden yönetimlerinin kafalarındaki soru işaretlerini çoğalttığını ve tedirginliklerinde haklı olduklarının Özkalfa'nın maçtaki yönetimiyle ortaya çıktığını ifade eden Şan, hakem hatalarıyla canlarının yanmaya devam ettiğini söyledi.

SÜPER LİG’E ÇIKMAMIZI ENGELLEDİ

Şan, "Tolga Özkalfa daha önceki yıllarda Konya Torku Şekerspor'un 1.Lig'e yükselmesine engel olan Alanyaspor maçındaki sonucu direkt etkileyen yönetiminin yanı sıra geçen sezon Akhisar Belediyesi ile sahamızda oynadığımız maçta vermediği ve galibiyetimize engel olan penaltı ve maçta kaybettiğimiz 2 puanla Süper Lig'e çıkamayışımıza neden oldu. Maçtan önceki düşüncelerimizde haksız olmadığımız ortaya çıktı. Tolga Özkalfa maç içerisinde verdiği kritik ama dikkat çekmeyen faul kararları ve göstermediği kartlarla ince ince sonuca tesir etti. Kendisi hakkındaki düşüncelerimizde yanılmadığımızı gördük. Kısacası canımız bir kez daha yandı. Artık söyleyecek fazla bir şey yok. Bir kez daha tekrarlamak istiyorum. Biz artık hakemlerin saha sonuçlarına direkt tesir ettiği maçlara şahit olmak istemiyoruz" dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri