Konyaspor'dan ilk transfer haberi

Konyaspor, kanat oyuncusu transferi için harekete geçti. Yeşil-beyazlı ekibin ilk hamlesi Zymer Bytyqi oldu

Konyaspor'un, Norveç Ligi takımlrından Viking FK'da forma giyen hücum oyuncusu Zymer Bytyqi ile prensip anlaşmasına vardı
Futbolcunun Konyaspor için yola çıktığı sosyal medyaya yansıdı. Futbolcu ile 2.5 yıllık anlaşma sağlanması öngörülüyor.
BU SEZON KAÇ GOL ATTI?
2020 sezonunda şu ana kadar 29 maçta 10 gol 7 asistlik katkı yapan futbolcu, hareketli ve teknik kapasitesiyle bilinen bir futbolcu olarak öne çıkıyor. Futbolcunun güncel piyasa değeri Transfermarkt verilerine göre 800 bin Euro olarak belirtiliyor.
Zymer Bytyqi Kimdir?
11 Eylül 1996 tarihinde Belçika'da dünyaya gelen futbolcu, profesyonel kariyerine 2012'de Sandnes Ulf ekibinde başladı. Burada sadece 5 maçta oynayan futbolcu daha sonra Red Bull Salzburg'da transfer oldu. 2013-14 sezonunda Salzburg'da şans bulamayan oyuncu tekrar Sandes Ulf'a kiralandı ve burada 22 maçta görev aldı.
VİKİNG'DE KARİYER PATLAMASI YAŞADI
2015 yılında ise Viking ile anlaşan futbolcu, 139 maçta 20 gol kaydetti. Milli takım kariyerine Norveç altyaş gruplarında başlayan Zymer Bytyqi, 2014 yılından beri Kosova'nın formasını giyiyor. Kosova'da futbolcu 2 maçta oynadı ancak skor üretemedi.
ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU
Sağ ayağını etkin kullanabilen Zymer Bytyqi hem sağ hem de sol açık mevkilerinde oynayabiliyor. Oyuncu, 10 numara pozisyonunda da görev yapabilmesiyle biliniyor.
SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri