Konyaspor'dan giden gidene

Aykut Kocaman'ın geçen sene yönetime, “Bana Kenan'ı alın sizden başka oyuncu istemiyorum” dediği bu oyuncuyu kapının önüne koyması hayretle karşılandı!

Torku Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman'ın isteği üzerine transfer edilen Dossa, Sissoka ve Kenan Özer, yine Aykut Kocaman'ın isteği üzerine yeşil-beyazlı kulüple yollarını ayırıyorlar. Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Aykut Kocaman'ın transfer ettiği, ancak bilinmeyen bir nedenle tecrübeli hocanın  Dossa, Sissoka ve Kenan Özer'le yola devam etmeyeceğini bildirmesi üzerine, Torku Konyaspor yönetimi, bu oyunculara kulüp arıyor.  Özellikle Kenan Özer'in transferinde yönetime “bana bu oyuncuyu alın, sizden başka oyuncu istemiyorum” diyen Kocaman'ın bu oyuncu ile Sissoka ve Dossa'yı neden gözden çıkardığı bilinmiyor.  Konyaspor'da bu oyuncuların yanısıra Uğur İnceman'ın da bir Hollanda kulübü ile el sıkıştığı öğrenildi. Bu oyuncunun ise kendi isteği doğrultusunda Konyaspor'dan ayrılacağı bildirildi.

Öte yandan, taraftarlar, kulübe milyonlara malolan oyuncuların Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda kulüpten gönderilmelerinin son derece yanlış olduğunu, birilerinin Kocaman'a “dur” deme zamanının geldiğinin altını çizdiler.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri