Konyaspor’dan Fener’e geçit yok

Atiker Konyaspor Fenerbahçe ile evinde oynadığı son 4 lig maçında rakibi karşısında sadece tek yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip önümüzdeki hafta sonu sahasında oynayacağı maçta da aynı istatistiği devam ettirmek istiyor

Atiker Konyaspor sezonun 5. Hafta maçında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Bu sezon lige müthiş bir başlangıç yapan Yeşil-beyazlı ekip Fenerbahçe karşısında da bu başarısını devam ettirmek istiyor. Ayrıca Atiker Konyaspor sahasında Fenerbahçe ile oynadığı maçlarda rakibine geçit vermiyor.

Atiker Konyaspor Fenerbahçe ile evinde oynadığı son 4 lig maçında rakibi karşısında sadece tek yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip rakibiyle evinde oynadığı 4 lig maçında 2 beraberlik 1 galibiyet bir de yenilgi aldı. Konyaspor bu maçlarda rakibine 4 gol atarken kalesinde 4 gol gördü.

HURTADO SIKI ÇALIŞIYOR

Atiker Konyaspor'da Hurtado dün yapılan antrenmanda takımla çalıştı. Perulu oyuncu, milli maç arasında eksiklerini kapatarak Fenerbahçe maçında forma giymesi bekleniyor

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada hazırlıklarına devam eden Atiker Konyaspor günü dün sabah saatlerinde Kayacık Tesislerinde yaptığı antrenmanla değerlendirdi.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmana milli takımlarda bulunan oyuncular ve takımdan ayrı çalışan Petar Filipovic katılmazken, Paolo Hurtado 5’e 2 ve çabukluk çalışmasında takımla birlikte çalıştı.

 Koşu, ısınma hareketleri ve 5’e 2 ile başlayan, çabukluk hareketleri ve topla oyunla devam eden antrenman çift kale maç ile sona erdi.

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri