Konyaspor'dan çifte imza

Tümosan Konyaspor'da tecrübeli orta saha oyuncusu Aleksic ile 2+1 yıllık, tecrübeli sağ bek oyuncusu Nikola Boranijasevic ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı.

Tümosan Konyaspor orta saha oyuncusu Daniel Aleksic ve sağ bek oyuncusu Nikola Boranijasevic ile sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlı ekip tecrübeli orta saha oyuncusu Aleksic ile 2+1 yıllık tecrübeli sağ bek oyuncusu Nikola Boranijasevic ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı.

Stadyumda yer alan Konyaspor Müzesi'nde yapılan imza töreninde, Futbol Şube Sorumlularından Erkut Çağlar Çelik hazır bulundu. Aleksic, 24 numaralı formayı Boranijasevic ise 9 numaralı formayı giyecek.

İmza töreninden sonra konuşan Nikola Boranijasevic, "Konyaspor, gerçekten büyük bir camia ve ateşli taraftarı var. Taraftarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Taraftarımızla birlikte bir bütün olacağız ve güzel bir sezon geçireceğiz." dedi.

İmza töreninden sonra konuşan Danijel Aleksic, "Konya'da olduğum için çok mutluyum. İmza töreni sonrası hemen antrenmana çıkacağım. Kendimi hazır hissediyorum. Konyaspor için elimden geleni sahaya yansıtacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarımızı alacağımız galibiyetlerle mutlu etmek istiyoruz. Bu arada 5 sezon formasını giydiğim Başakşehir Ailesi'ne de çok teşekkür ederim." dedi

Futbol Şube Sorumlularından Erkut Çağlar Çelik ise, "Aleksic ve Nikola ile imza törenlerini gerçekleştirdik. İkisi de tecrübeli futbolcular. İnşallah takımımıza büyük katkılar sağlayacaklardır. Aleksic'i geçtiğimiz sezonun devre arasında da almak için uğraşmıştık. Nasip bugüneymiş... İki futbolcumuz da geldikleri takımda şampiyonluk yaşamış isimler. 13 Eylül gününe kadar transfer çalışmalarımız devam edecek. Takımımızdan gidecek isimlere göre yeni transferlerimiz gerçekleşebilir. Futbol şube olarak yoğun bir mesai içerisindeyiz. İnşallah güzel bir sezonu geride bırakmak istiyoruz." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri