Konyaspor'dan bazı taraftar gruplarına kınama

Samsunspor karşılaşmasında bazı taraftar gruplarının yönetim aleyhine küfür etmesine Basın Sözcüsü İbrahim Çınar'dan kınama geldi

Samsunspor karşılaşmasının başlama düdüğünden itibaren Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve Yönetim Kurulu aleyhine hakaret dolu sözler ve küfürler sarf eden taraftar gruplarının tek düşüncesinin kendi çıkarları olduğunu belirten Kulüp Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, yapılanları kınarken, bu grupları bir daha Torku Konyaspor'un maçlarında görmek istemediklerini söyledi.

Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, Samsunspor karşılaşmasının ilk düdüğünden itibaren amaçları takımlarını desteklemek olmadığı apaçık ortada olan bazı taraftar gruplarının Başkan Ahmet Şan ve Yönetim Kurulu aleyhine yaptıkları küfürler ve tezahüratları kınadıklarını belirterek, "Göreve geldiğimiz andan itibaren Torku Konyaspor'umuzun sağlıklı bir yapıya kavuşması ve başarılı olup Süper Lig'e yükselerek kötü günleri geride bırakması adına gecesini gündüzüne katan Kulüp Başkanımız Ahmet Şan ve yönetim kurulu üyelerimiz kesinlikle bunları hak etmiyor. Sadece bedava bilet verilmemesi nedeniyle kendi çıkarları doğrultusunda hareket eden bu taraftarlarımız kesinlikle Konyasporlu olamaz. Bu yapılanları kınıyoruz. Kimse para verip maça giren gerçek taraftarlarımızın ve bizlerin huzurunu bozamaz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri