Konyaspor'dan asılsız haber isyanı

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, zor zamanlarda üretilen asılsız haberlere camianın ve taraftarların kesinlikle itibar etmemelerini istediklerini belirtti.

Şan, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Sanica Boru Elazığspor deplasmanında takımın fırsatlar yakalamasına rağmen, bunları değerlendiremediğini ifade etti.

Futbolda puan kayıplarının her takımın başına gelebildiğine dikkati çeken Şan, şunları kaydetti:

"Aramıza yeni katılan oyuncularımızın tam uyum sağlayarak vereceği katkıyla birlikte, takım olarak ideal düzenimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Beklentilerin altında performans sergileyen oyuncularımızın ise dikkatini çekerek, bir an önce gerçek performanslarına ulaşmalarını isteyeceğiz. Yapılan son transferlerle zengin ve derinliği olan bir kadro oluşturduğumuza inanıyorum. Oyuncu performanslarını takım oyunumuza yansıtarak, bunu iyi kullanmalı ve başarılı olmalıyız. Yönetim kurulu olarak bugüne kadar pek çok sıkıntının üstesinden geldik. Alınan üç yenilgiyle herhangi bir karamsarlığa kapılmaya gerek yok. Kötü gidişe 'dur' diyecek bir kadroya sahibiz. Tek isteğimiz; böyle zor zamanlarda üretilen asılsız haberlere camiamızın ve taraftarlarımızın kesinlikle itibar etmemeleridir. Önümüzdeki hafta alacağımız galibiyetle Konyasporumuzu yeniden güzel günlerin beklediğine inanıyorum."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri