Konyaspor’da kapılar kapalı  

Geçtiğimiz hafta içi gruplar halinde çalışmalara başlayan İttifak Holding Konyaspor, tesis kapılarını dış dünyaya kapattı. Antrenmanlara tedbirler kapsamında futbolcu ve tesis görevlileri dışında kimse alınmayacak

 

İttifak Holding Konyaspor’da  çalışmalar başlarken tesis kapıları da dış dünyaya kapatıldı. Sıkı tedbirlerin alındığı Kayacık tesislerine futbolcu ve tesis görevlileri dışında kimse alınmayacak. Hijyen ve sosyal mesafe kurallarına büyük özen gösterilecek.

Koronavirüs salgınının etkisini azaltmasıyla beraber Süper Lig’de çok sayıda takım, geçtiğimiz hafta sahaya inerek çalışmalarına başlamıştı. İttifak Holding Konyaspor da, Konya’da olan 16 oyuncuyla teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde küçük gruplar halinde antrenmanlarına başlamıştı. Antrenmanlar daha çok kondisyon ve pas çalışması şeklinde gerçekleşti. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı sebebiyle izin yapan Konyaspor  bugün ve yarın  tam kadro halinde çalışmayı planlıyor.
Oyuncular  sosyal mesafe kurallarına uyarak  koşu ve pas çalışması yaptı.  Gruplar halinde çalışan  futbolcular  ligin başlangıç tarihinin kesinleşmesi ile birlikte antrenmanalrına hız verecek. Kaleciler de aynı şekilde takımdan ayrı olarak ve sosyal mesafe kurallarına uyarak saha içi antrenmanlarını gerçekleştiriyor.Bülent Korkmaz takımı lige hazır bir şekilde başlatarak kalan maçlarda sıkıntılı bir süreç yaşamak istemiyor.  Kamp sürecinde hazırlık maçı oynamayı planlayan yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmaları  TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor ile oynamayı hedefliyor. Liglerin başlamsaı ile birlikte Konyaspor önemli maçta Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip kalan 8 maçta maksimum puanı alarak kümede kalmanın hesaplarını yapacak.

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri