Konyaspor’da yüzler gülüyor

Pazar günü, ligde yeni teknik patronu Mustafa Uğur yönetiminde bir çıkış arayan ve yarışa yeniden katılmayı amaçlayan Bolusporu net bir skorla yenerek liderliğini sürdüren Konyasporda yüzler gülüyor, moral süper.

Tecrübeli biri kadroya sahip olan rakibi karşısında ilk 45 dakikayı karşılıklı gollerle 1-1 kapatan, ikinci yarıda ise oyuna sonradan giren Mehmet Şen ile iki gol bulan Kartallar Bolu galibiyetiyle puanını 30’a çıkardı ve ene yakın rakibi Altay ile aradaki puan farkını 4’e çıkardı.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Boluspor, Altay ve Mersin’in yenilmesi, Adanaspor’un berabere kalmasıyla sevinene yeşil-beyazlılar, orta alanda daha iyi organize olan Bolu karşısında verdiği mücadele ve kazanma hırsıyla da dikkat çekti. İç sahada sadece 2. hafta da Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalarak veren yeşil-beyazlılar, tek yenilgilerini de 10. hafta Rize deplasmanında aldı. Konyaspor, iç sahada 6, deplasmanda da ise 3 galibiyet çıkardı. Kartallar, Gaziantep, Çanakkale ve Hacettepe deplasmanından 3, Karşıyaka ve Ordu deplasmanlarından da 1’er puanla döndü. Konyaspor, geride kalan 13 hafta da 23 gol attı ve kalesinde ise 11 gol gördü. 
Konyaspor’da, Bolu maçının ardından teknik adamlar tarafından futbolculara bir gün izin verildi.. Yeşil-beyazlı takımda, Pazar günü deplasmanda, seyircisiz yapılacak Adanaspor maçının hazırlıkları bugün akşam yenileme antrenmanıyla başlayacak.. Hafta boyunca kondisyon ve teknik-taktik çalışmaları yapacak olan Kartallar, Adana’ya muhtemelen Cumartesi günü gidecekler.. Adana 5 Ocak stadında Pazar günü oynanacak maç saat 13.30’da başlayacak ve D-Smart’tan naklen yayınlanacak. Konyaspor’da hedef, Adana deplasmanından da 3 puanla dönerek çifte bayrama yaşamak.. Temsilcimizde, sakatlıkları nedeniyle Bolu maçında dinlendirilen Abdulvahit ve Eser’in Adana deplasmanında forma giymeleri bekleniyor.   
BAYRAK AS KAMPANYASINA İLGİ YOĞUN
Öte yandan, Konyaspor’da, “Bayrak As” kampanyasından şu ana kadar yaklaşık 360 bin lira gelir elde edildiği bildirildi. Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, yaptığı açıklamada, geçen hafta pazartesi günü resmi başlangıcını yaptıkları “Bayrak As” kampanyasına yoğun ilgi gösterildiğini ifade etti. Bir hafta gibi kısa bir sürede yaklaşık 900 kişinin kampanyaya destek verdiğini bildiren Yönet, “500 lira ödeyen herkes için şehrin değişik noktalarına, destek veren kişi ya da kurumun isminin yer aldığı Konyaspor bayrağı asıyoruz. Asılan her bayrakta, masraflar çıktığı zaman kulübe yaklaşık 400 lira kalıyor. Bir haftada kampanya sayesinde yaklaşık 360 bin lira gelir elde ettik” dedi.
Yönet, kampanyayı başlatırken bazı çevrelerden bin kişiye ulaşmanın imkansız olduğu yönünde eleştiriler aldıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
“Ancak gelinen noktada gösterilen ilgi bu düşünceleri boşa çıkardı. Kampanyamız tüm hızıyla devam ediyor. Kampanya başında bin olan hedefimizi yoğun ilgi nedeniyle 3 bine çıkardık. Kampanya takıma hem manevi hem de maddi anlamda destek sağlıyor. Eski kulüp başkanları ve yöneticilerin de kampanyaya destek olması bizleri ayrıca sevindiriyor. ‘Konyalıyım’ diyen herkesi bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz.” Konya’yı yeşil ve beyaz renklerle süsleyeceklerini ifade eden Yönet, “Şu anda 900 kişi destek verdi. Bayrakların bir kısmı hazırlanma aşamasında olduğu için tamamı henüz asılmadı, ama hepsini asacağız. 3 bin bayrak hedefimize ulaştığımızda Konya’nın sokakları, caddeleri, yolları ve ana arterleri yeşil- beyaz renklere bürünecek” diye konuştu. Yönet, kampanyanın daha sonraki ayağında ilçeleri de kapsayacağını da sözlerine ekledi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri