Konyaspor’da yoğun günler!

Yeni sezon hazırlıkları için cumartesi günü topbaşı yapan Torku Konyaspor'da çalışmalar Tatlıcak tesislerinde sürüyor. Yeşil-beyazlı ekipte yeni sezon için Erdal Kılıçaslan ile Erdinç Yavuz kadroda düşünülmüyor

Torku Konyaspor 2014-2015 sezonunun startını cumartesi günü yaptığı antrenmanla verdi. Antrenmana yeni yabancı transferler katılmazken Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve yöneticiler de ilk antrenmanda takımın yanında oldu. Yapılan duanın ardından kesilen kurbanla birlikte oyuncular ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde bulunan kros alanında Performans ve Analiz Antrenörü Werner Schoupa nezaretinde düz koşu yapan yeşil-beyazlı ekip ilk antrenmanını bu şekilde tamamladı.

YENİ YABANCILAR İLK ÇALIŞMAYA KATILMADI

Sezonun ilk antrenmanını yapan Torku Konyaspor’da yeni yabancı transferler Torje ve Rangelov ilk antrenmana katılmazken dün gerçekleştirilen sabah antrenmanına katıldı. Geçtiğimiz sezon takımda forma giyen Kokalovic, Vukovic, Tomas Borek ise yapılan çalışmada yer aldı. Yapılan diğer transferler Volkan Fındıklı, Uğur İnceman, Özgür Özkaya, Benjamin Fuchs, Barış Örücü de ilk antrenmanda yerlerini aldı.

ERDAL VE ERDİNÇ DÜŞÜNÜLMÜYOR

Sezonun ilk antrenmanına 23 kişilik bir kadroyla çıkan Torku Konyaspor’da Erdinç ve Erdal antrenmana katılmadı. Bu iki isimle birlikte Kibong Mbamba ve Thorvaldsson da antrenmana çıkmayan isimler oldu. Yönetim bu isimlerden kendilerine kulüp bulmasını istemişti.

ANADOLU’NUN OYUNCULARI ANTRENMANDAYDI

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Anadolu Selçukspor’un oyuncuları da ilk Torku Konyaspor’un ilk antrenmanında yer aldı. Abdullah Çoban, Vedat Bora, Gökay Işıtan takımlarıyla birlikte yeni sezon çalışmalarına başladı. Fethiyespor’a kiralanan Ali Dere de takımla birlikte çalışan futbolcular arasındaydı.

HAZIRLIKLAR DÜN DE DEVAM ETTİ

Yeni sezon hazırlıklarına Cumartesi günü akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başlayan takımımızda iki gruba ayrılan oyuncularımızdan ilk grup Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nin yan tarafında bulunan parkurda koşu çalışması yaparken, diğer grup sağlık kontrolünden geçti. Teknik direktör Mesut Bakkal ve antrenörler gözetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat 40 dakika süren antrenmana yeni transferler Gabriel Torje ve Dimitar Rangelov'da katıldı. Koşu ve CORE ısınma hareketleri ile başlayan antrenman açma-germe hareketleri ile sona erdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri