Konyaspor'da yenilmezlik serisi sürsün

Süper Lig'in 4. haftasında İttifak Holding Konyaspor sahasında Altay ile karşı karşıya gelecek.

Yarın saat 17.00'de başlayacak ve Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak maçta Erkan Özdamar görev yapacak.

Süper Lig’de milli ara tamamlandı. Süper Lig'de 4. hafta yarın oynanacak 4 maçla başlayacak. Konyaspor saat 17.00'da sahasında Altay'ı konuk edecek. Karşılaşmayı Erkan Özdamar yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Esat Sancaktar ve Bilal Gölen olacak.

Geride kalan üç haftada 7 puan toplayan ve yoluna namağlup devam eden İttifak Holding Konyaspor, sırlamada 5. basamakta yer alıyor

İlk iki maçında aldığı gollü galibiyetlerin ardından Fenerbahçe'ye mağlup olan 6 puanlı Altay ise rakibinin bir basamak altında yer alıyor.

İki takım, son olarak 2014 yılında kupa mesaisinde karşılaşmış ve mücadeleyi 2-1'lik skorla Konyaspor kazanmıştı.

Konyaspor, İzmir ekibi Altay ile Süper Lig’de 9.kez karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekip bu 9 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi alırken, rakip filelere 14 gol attı. Rakip Altay ise 14 gole 13 gol ile karşılık verdi.

Yeşil-Beyazlılar, rakibine karşı en farklı galibiyetini ise 2004 yılında Türkiye Kupasında 4-0’lık skorla almıştı. Yeşil-Beyazlı takım rakibine karşıen farklı yenilgilerini ise 2010 yılında TFF 1.Lig’de 4-1 ve 1989 yılında Süper Lig’de 4-2’lik skorlarla mağlup olmuştu.

Konyaspor ve Altay Türkiye Futbol Liglerinde bugüne kadar ise 18 kez karşılaştı. Yeşil-Beyazlı takım bu maçlarda 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet alırken, rakip filelere 35 gol atarken, 29 gole engel olamadı. Yeşil-Beyazlılar söz konusu maçlarda iç sahada 7 galibiyet alırken, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunuyor. Konyaspor iç sahada rakip filelere 22 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri