Konyasporda veda günü

Süper Lige çıktığı sezon veda eden Konyaspor, bugün taraftarlarının önünde sezonun son maçına çıkıyor. Yeşil-beyazlılar, uzun haftalar ligde kalma yarışı içine girdiği Sivassp
Konyaspor, taraftarlarına Sivasspor maçıyla veda ediyor. Atatürk stadında, bugünkü karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak. Konyaspor ile Sivasspor arasındaki maçta Çağatay Şahan düdük çalacak. Şahan’ın yardımcılığını Ali Saygın Ögel ve Hakan Yemişken yaparken, maçın dördüncü hakemi Polat Mersin. Bu sezon ligde bekleneni veremeyen yeşil-beyazlılar, son maçtan galibiyetle ayrılarak taraftarlarına üç puanla veda etmek istiyor.
Konyaspor’da, veda maçının provası, önceki akşam Atatürk stadında yapıldı. Teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde yapılan antrenmanda Mehmet Sedef takımdan ayrı olarak fizyoterapist Ahmet Bayrak gözetiminde çalıştı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman tam sahada yapılan taktik çift kale maçla sona erdi. Yeşil-beyazlı takımda, Sivasspor maçının hazırlıkları da dün basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanla tamamlandı ve futbolcular tesislerde kampa girdi.
KONYASPOR’DA 4 EKSİK
Taraftarlarına 3 puanla veda etmeyi amaçlayan Konyaspor’da, planlar galibiyet üzerine yapıldı. Takımda, sarı kart cezalısı Adnan, sakatlığı devam eden Mehmet Batdal ve rahatsız olan Erdinç forma giyemeyecek. Gençlerbirliği maçında sakatlanan Kere maç kadrosunda yer alırken, hafta içerisinde ağrıları nedeniyle antrenmana çıkamayan ve düz koşu yapan Mehmet Sedef büyük bir olasılıkla oynamayacak. Son haftalarda formsuz görünen Ali Dere’nin yerine muhtemelen Veli, Adnan’ın yerine ise Peter oynayacak. Kartallar, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar:  Pawelek- Serkan, Perez, Kamil Zayetta, Hakan- Veli, Ertuğrul, Peter, Musa, Gökhan- Robak. Konyaspor yönetici ve teknik adamları, Sivasspor’u taraftarların desteğiyle yenerek 3 puanla veda edeceklerini söylediler. Yeşil-beyazlı yönetici ve teknik adamlar, taraftarların takımı desteklemelerini ve maç sonunda da alkışlarla uğurlamalarını istediler.
SİVASSPOR İLE 10. RANDEVU
Konyaspor, bugün Sivasspor ile 10. maçına çıkacak. İki takım bugüne kadar 9 kez karşı karşıya geldi. Oynanan maçlardan dördünü Kartallar, üçünü Sivasspor kazandı, 2 maç ise berabere sona erdi. Rakibi ile Konya’da oynadığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak üstünlük sağlayan yeşil beyazlılar, sezonun ilk yarısında Sivas’ta oynanan mücadeleyi 1-0 kaybetmişti. Konyaspor ile Sivasspor arasında bugün yapılacak maçı, sporseverler 1-20 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler. Konyaspor yönetim kurulunca yapılan açıklamaya göre, maçın bilet ücretleri şöyle: Eski yeşil, yeni yeşil ve maraton tribünleri: 3 TL. Kale arkası tribünler 1 TL. Misafir takım tribünü: 3 TL. Kapalı tribün 20 TL. 
ÇAĞATAY ŞAHAN İLE İLK SÜPER LİG MAÇI
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Sivasspor ile Konyaspor’un bugün oynayacağı 33.hafta maçında görevlendirilen Manisa Bölgesi Üst Klasman hakemi Çağatay Şahan ilk kez bir Süper Lig maçında düdük çalacak. Çağatay Şahan’ın yardımcılıklarını İstanbul’dan Ali Saygın Ögel ve Bursa’dan Hakan Yemişken yaparken, maçın dördüncü hakemi Aydın’dan Polat Mersin.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri