Konyaspor'da umutlar tükeniyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’in son sırasında bulunan AYOS Konyaspor için kümede kalma umutları tükeniyor. Yeşil-beyazlı ekip pazar günü evinde ağırlayacağı Bahçeşehir Koleji’ni yenmek istiyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’in son sırasında bulunan AYOS Konyaspor için kümede kalma umutları tükeniyor. Yeşil-beyazlı ekipte Bursaspor karşısında alınanyenilgi umutlarını büyük ölçüde tüketti. Yeşil-beyazlı ekibin, hem Gaziantep hem de Beşiktaş karşısında ikili averajda da geride bulunuyor. Rakiplerinden bir galibiyet de geride olan Dev Kartallar, sezonu ancak bu takımların önünde tamamlaması halinde kümede kalacak. Bu olasılığın da zor olması temsilcimizin umudunu azaltan etmenlerden.

Can Sevim’in öğrencileri, kalan süreçte Bahçeşehir Koleji ve Manisa Büyükşehir Belediyespor ile sahasında, Büyükçekmece, Galatasaray ve Pınar Karşıyaka ile ise deplasmanda karşılaşacak ve sezona nokta koyacak. Yeşil-beyazlı ekip, 26. hafta maçında 23 Nisan Pazar günü evinde Bahçeşehir Kolejini ağırlayacak.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig 26. hafta maçında 23 Nisan Pazar günü evinde Bahçeşehir Koleji’ni ağırlayacak AYOS Konyaspor Basketbol karşılaşmanın hazırlıklarına Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla başladı.

Koç Can Sevim ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. 2 gruba ayrılan oyuncuların bir grubu sahada çalışmalarını sürdürürken diğer grup da fitness salonunda kuvvet antrenmanı yaptı.

AYOS Konyaspor bugün 15.00’de yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

AYOS Konyaspor Basketbol Takımının 23 Nisan Pazar günü 15.30’da Bahçeşehir Koleji ile Selçuklu Spor Salonu’nda oynayacağı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 26. hafta karşılaşmasının bilet satışı 19 Nisan Çarşamba günü 11.00 itibariyle satışa sunuldu.

Taraftarlar, maçın biletlerini passo.com.tr ve Passolig gişelerinden satın alabilecek. Ayrıca maç günü saat 13.30 itibariyle de Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nun gişelerinden karşılaşmanın biletlerinin satışı gerçekleşecek. http://www.passo.com.tr ’de satışa çıkacak Bahçeşehir Koleji maçı bilet fiyatları 40 ila 400 TL arasında değişiyor

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri