Konyaspor’da transferler resmiyet kazandı

 İttifak Holding Konyaspor, prensipte anlaştığı Çaykur Rizespor'da forma giyen Alberk Koç ve TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da forma giyen Uğurcan Yazğılı'ya resmi imzayı attırdı. 

Konyaspor daha önce anlaşmaya vardığı 2 oyuncuya imza attırdı.

Kulüpten yapılan açıklamada, yeşil-beyazlı kulüp, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda düzenlenen imza töreniyle Alberk Koç ve Uğurcan Yazğılı'yı renklerine bağladı.

Açıklamada, Alberk Koç'un sezon sonuna kadar kiralandığı ve oyuncunun 70 numaralı formayı giyeceği kaydedildi.

Öte yandan TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da forma giyen 22 yaşındaki Uğurcan Yazğılı ile de 3.5 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Oyuncunun 24 numaralı formayı giyeceği kaydedildi.

METEHAN VE ALPER BEKLEMEDE 

Süper Lig’de zirveyi kovalayan  Konyaspor, ara transferde kadrosunu güçlendirmek için girişimlerini sürdürüyor.

Antalyaspor’dan ayrılan Amilton, Çaykur Rizespor’dan Alberk Koç ve Adanaspor’dan Uğurcan Yazğılıyı kadrosuna katan yeşil-beyazlılar Adana Demirspor’dan Metehan Mimaroğlu ve Gençlerbirliği’nden Arda Kızıldağ’ı transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor.

Adana Demirspor ve Gençlerbirliği kulüplerine teklifini sunan yeşil-beyazlılar, kulüplerden gelecek olan cevabı bekliyor.

Öte yandan Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen'in Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak ile hafta içinde Metehan Mimaroğlu'nun transferi için bir görüşme yapacağı kaydedildi.

Her iki kulüple anlaşılması durumunda Yeşil-beyazlıların iki futbolcu ile de sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

ROBERT MURİC İDDİASI 

Yeşil-beyazlılar, Hırvatistan’ın  HNK Rijeka takımında forma giyen Robert Muric'i transfer etmek için girişimlere başladığı öğrenildi.

Konyaspor yönetiminin 600 bin Euro bonservis bedeli olan 25 yaşındaki oyuncuya yıllık 550 bin Euro maaş teklif ettiği iddia edilirken, oyuncunun  teklife 'Evet' demesi halinde resmi imzaların atılacağı ifade edildi.

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri