Konyaspor'da transfer devam ediyor!

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz transfer ve kadro yapılanması ile açıklamalarda bulundu. Korkmaz bazı yabancı oyuncuların kiralık gideceğini bazıları ile de yolların ayrılacağını ifade etti.

Ömer Korkmaz Genç oyuncu Niko Rak’ın kiralanacağını ve en az iki transfere daha ihtiyaç duyduklarını dile getirdi Korkmaz: “ Minimum 2 tane oyuncuya daha ihtiyacımız var. Transfer sezonu devam ediyor. Bu süreçte belki takımdan ayrılacak oyuncular olacak. O süreçi de beklemek zorundayız. Yabancı oyuncu da sınırdayız. Takımdan ayrılmasını beklediğimiz oyuncular var. Onlar gittikten sonra bakacağız. Hiç oyuncu ayrılmazsa belki hiç transfer yapmayacağız. Taraftarlarımız belki 8 numara ihtiyacı hissediyorlar takımda. Bunların hepsi maliyet denklemleri arasında bir süreç. 13 Eylül'e kadar çalışmalarımız devam edecek” dedi.

CİKALLESHİ DE KİRALANACAK

Yeni sezona Kasımpaşa galibiyeti ile başlayan Konyaspor’da kadro yapılanması devam ediyor.Yaz transfer döneminin en hareketli kulüplerinden biri olan kadrosunu 12’yi yeni isim dahil eden Konyaspor yönetimi gidecek oyuncular içerisi hummalı bir çalışma yürütüyor. Bu doğrultuda Konyaspor yönetimi forvet bölgesindeki Cikalleshi’yi göndermek istiyor. Yeşil-beyazlı yönetim hem yabancı oyuncu kontenjanında rahatlamak için hem de özellikle forvet bölgesindeki sayıyı düşürmek için çıkan Cikalleshi ile yolları ayırma kararı aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri