Konyaspor'da topbaşı zamanı

Torku Konyaspor’da izin bitti. Gençlerbirliği maçı hazırlıkları bugün başlayacak. Yeşil-beyazlı futbolcular, geride kalan 26 nafta da toplam 56 sarı ve 3 kırmızı kart gördü. Hedef 3 puanla dönmek

ŞİMDİ MEASİ ZAMANI

Ligde, Milli maçlar nedeniyle verilen ara nedeniyle Başakşehir maçından sonra üç günlük dinlenen Torku Konyaspor’da haftanın ilik antrenmanı bugün öğleden sonra Kayacık tesislerinde yapılacak. Çalışmaya ülkelerinin Milli takımlarına giden Rangelov, Traore, Skubiç, Amir ve Bayiç katılmayacak. Bu arada hafta sonunda özele maça yapılması konusunda kesin kararı teknik adamların vereceği öğrenildi.

Torku Konyaspor, Spor Toto Süperi ligin 27. haftasında, Ankara deplasmanında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Ligi üçüncü sırada bitirmeyi amaçlayan Kartallar, son hafta Osmanlıspor’a farklı yenilen Gençlerbirliği’ni yenerek yoluna devam etmek amacında.

56 SARI, 3 KIRMIZI KART

Torku Konyasporlu futbolcular, bu sezon geride kalan 26 hafta da 56 sarı ve biri kupa olmak üzere 3 kırmızı kart gördü.

Yeşil-beyazlı takımda; bu sezon transfer edilen ve devre arasında yollar ayrılan Dosa Junior ve Ali turan kırmızı kart görerek Sivasspor ve Bursaspor maçlarında cezaları nedeniyle oynamadı. Borek ise, Beşiktaş ile yapılan kupa maçında kırmızı kart gördü.  Bu  sezon 56 sarı kart gören Torku Konayaspor’da Ali Turan en hırçın futbolcu oldu. Tecrübeli oyuncu, buru kırmızı kart dışında 2 kez de sarı kart cezası nedeniyle Kasımpaşa ve Mersin İdmanyurdu maçlarında takım arkadaşlarını yalnız bıraktı. Konyaspor’da Ali Turan ile birlikte toplam 9 futbolcu sarı kart cezası aldı. Diğer futbolcular ve oynamadıkları maçlar şöyle: Ömer Ali (Sivasspor), Mehmet Uslu (Eskişehirspor), Traore (Antalyaspor), Meha (Çaykur Rizespor), Holmen (Bursaspor), Uğur İnceman (Akhisar Belediye), Ali Çamdalı (Kasımpaşa), Rangelov (Osmanlıspor)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri