Konyaspor’da tek hedef galibiyet

Bu sezon evinde maç kazanamayan Tümosan Konyaspor yarın iç sahada ligin yeni ekibi Eyüpspor ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak

Tümosan Konyaspor, sezonun 8. haftasında 6 Ekim Pazar günü saat 13.30'da MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda İkas Eyüpspor'u konuk edecek.

Karşılaşmayı Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar'ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Bilal Gölen üstlenecek. Zorlu karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Alpaslan Şen görev yapacak

Bu sezon iç sahada galibiyetle tanışmayan Konyaspor Eyüpspor karşısında bu kötü seriyi bitirmek istiyor. Konyaspor İlk 7 haftada topladığı 8 puanla averajla 11. sırada yer alıyor.

Konyaspor’un rakibi Eyüpspor bu sezon ilk kez mücadele ettiği Süper Ligde başarılı bir performans ortaya koyuyor. İstanbul ekibi geride kalan 7 haftada sadece tek yenilgi alırken kalan 6 maçta ise 3 galibiyet 3 beraberlik aldı. Eyüpspor bu istatistikleri ile 12 puan toplayarak sıralamada 6. basamakta yer aldı.

Süper Lig’de üst üste 12 toplamda ise 24.sezonunu geçiren Tümosan Konyaspor, 8.haftada konuk edeceği Eyüpspor takımı, yeşil-beyazlıların lig tarihindeki 55’inci rakibi olacak.

Konyaspor’un rakibi Eyüpspor bu sezon ilk kez mücadele ettiği Süper Ligde başarılı bir performans ortaya koyuyor. İstanbul ekibi geride kalan 7 haftada sadece tek yenilgi alırken kalan 6 maçta ise 3 galibiyet 3 beraberlik aldı. Eyüpspor bu istatistikleri ile 12 puan toplayarak sıralamada 6. basamakta yer aldı. İstanbul ekibi evinde oynadığı 3 maçta 2 galibiyet bir beraberlik alırken iç sahada yenilgi yüzü görmedi. Eyüspor ilk ve tek yenilgisini ise deplasmanda aldı. Beşiktaş’a yenilen sarı-lacivertli ekip ligdeki ilk ve tek yenilgisini almış oldu. İç sahada deplasmana göre daha başarılı olan İstanbul ekibi dış sahada oynadığı 4 maçta bir galibiyet iki beraberlik tek yenilgi alarak 5 puan topladı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri