Konyaspor’da Tazemata harekatı

Konyaspor bugün izinli.. Lig öncesi son hazırlık maçını dün akşam, Ankara Yenikent ASAŞ stadında Karabükspor ile oynayan yeşil-beyazlılar bugün dinlenecekler ve Bursaspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacaklar.
Lig hazırlıklarına Konya’da başlayan ve ardından Kızılcahamam ve Avusturya kamplarında sürdüren yeşil-beyazlılar, dün sabah Karabükspor maçı için Başkente gittiler. Takımda hafif sakat olan Uğur Yanıkdemir, Ramazan ve Jones Troest ile antrenman eksiği bulunan kaleci Danny Vukoviç ve Hakan Aslantaş kafilede yer almadı. Dün akşam, ASAŞ stadında, Karabükspor karşısında son provayı yapan Konyaspor’da yeni transferler Peter Grajciar, İvan Lietava, Emre Toraman ile birlikte İbrahim Ege ve Mehmet Sedef de görücüye çıktı. İbrahim Ege ve Mehmet sedef iyi görüntü vermeleri halinde kendileriyle masaya oturulacak ve anlaşma zemini aranacak.

Karabükspor maçının ardından geceyi Ankara’da geçiren Kartallar bugün sabah kahvaltısının ardından Konya’ya dönecekler ve günü izinli olarak geçirecekler. Konyaspor’da,. Ligin ilk haftasında deplasmanda Bursaspor ile oynanacak maçına hazırlıkları ise Pazar günün Tatlıcak tesislerinde başlayacak.

Konyaspor’da transfer çalışmaları da devam ediyor.. Forvete yeni bir oyuncu almayı amaçlayan yeşil-beyazlı yöneticiler, temaslarını dün de sürdürdüler. Çek Cumhuriyeti ve Slovakya’dan bir oyuncu ile anlaşıldığı şeklindeki haberler konusunda resmi bir açıklama yapılmadı.. Ancak, alınan bilgilere göre, yeşil-beyazlı yöneticilerin geçtiğimiz günlerde Ankaragücü’nden Mehmet Çakır, Ediz, Teofilo, Koray ve Meye’yi istedikleri öğrenildi.. Alınan bilgilere göre, Ankaragücü yöneticilerinin bu futbolculardan Mehmet Çakır ve Teofilo’yu vermek istemediği, Ediz ve Koray’ın ise Bucaspor ile anlaştıkları dile getirildi.. Meye konusunda ise ekonomik sıkıntı nedeniyle görüşmelerini yarıda kaldığı öğrenildi. Öte yandan, dün akşam saatlerinde Konyaspor’un transfer listesine Diyarbakırsporlu Tazemata girdi.. Daha öncede ismi geçen, ancak disiplinsiz olduğu gerekçesiyle transferine soğuk bakılan adı geçen futbolcunun Diyarbakırspor’daki alacakları dün akşam mesai bitimine kadar yatırılmaması halinde Tazemata serbest kalacaktı.. Konyaspor ile birlikte 3 takımın daha istediği öğrenilen Tazemata’nın, geçen yıl birlikte çalıştığı teknik direktör Ziya Doğan’dan dolayı tercihinin Konyaspor olabileceği ileri sürüldü.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri