Konyaspor'da takviye zamanı

Ligin ikinci yarısına daha güçlü bir kadroyla girmenin hesaplarını yapan Torku Konyaspor'da futbolculara verilen izin sürerken, yeşil-beyazlı yönetim ve teknik adamlar oyuncu arayışına başladılar

Torku Konyaspor’da ara tatil sürüyor. Kadroya yapılacak yeni takviyelerle ilgili çalışmalarda başladı. Çaykur Rizespor maçının ardından bir hafta izine çıkan yeşil-beyazlılar 11 Ocak Pazar günü Antalya Kundu’daki Mirace otelde toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak. 20 Ocak Salı günü sabah yapılacak antrenmanla tamamlanacak olan 10 günlük kamp döneminde en az 3 hazırlık maçı oynanması planlanmakta.

Torku Konyaspor, Antalya dönüşü ilk yarınına sona maçında, 23 Ocak Cuma günü Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Kartallar, ardından ikinci yarının ilk maçında Eskişehirspor ile yine iç sahada mücadele ederken, bir haftalık dönem içerisinde de Giresunspor ve Gençlerbirliği ile Ziraat Türkiye kupası maçlarına çıkacaklar.

Türkiye liglerinde, 2014-2015 futbol sezonu İkinci transfer ve tescil dönemi bugün (6 Ocak 2015 Salı) başlayacak. Transfer ve tescil dönemi, FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) sürecek ve 2 Şubat 2015’te sona erecek.. Kulüpler, anlaştıkları futbolcularla bu dönem içerisinde resmi sözleşme imzalayabilecek.

Torku Konyaspor’da ara transferden yararlanılarak kadronun yeni oyuncularla takviye edilmesi için çalışmalara başlanıldı. Yönetim ve teknik kadro arasında yapılan görüşme sonrası isimleri belirlenen 3 veya 4 futbolcunun kadroya dahil edileceği öğrenildi. Bu arada, Torku Konyaspor’da oynayan bazı futbolcularında tecrübe kazanmaları için 2 ve 1. lig takımlarına kiralanacakları ileri sürüldü.

RECEP ÇINAR merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri