Konyaspor'da taktik zamanı

Torku Konyaspor'da Gaziantep maçı hazırlıkları sürüyor. Kartallar bugün taktik çalışacak ve tesislerde kampa girecekler. Takımda sakat olan futbolcuların dışında eksik yok. Moral süper. Tüm takım galibiyette birleşti

TEK DÜŞÜNCE GALİBİYET

Torku Konyaspor’da Gaziantepspor maçı için geri sayım başladı. Hazırlıklar bugün tamamlanacak. Ligde bu sezon üst sıraları hedefleyen ve 7. hafta sonunda 4. sırada yer alan Torku Konyaspor’da önceki gün öğleden sonra teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan çalışmaya milli takımlardan dönmeyen Dossa Junior ve Dimitar Rangelov ile tedavi olan Kenan Özer katılmazken, Kaya Tarakçı, İbrahim Sissoko ve Ciprian Marica takımdan ayrı çalıştı. Milli takımdan dönen Alaban Meha takımla birlikte çalıştı. Junıor ve Rangelov ise takıma dün katılacaktı.

Torku Konyaspor’da hazırlıklar dün de basın ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirilen taktik antrenmanla devam etti. Bugün de taktik çalışacak olan Kartallar akşamda tesislerde kampa girecekler. Takımda sakat olan futbolcuların dışında eksik yok.  Moral süper. Tüm takım galibiyette birleşti.  Gaziantepspor’u taraftarlarının vereceği destekle yenerek çıkışını sürdürmeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da, yönetici ve teknik adamlar taraftarları yarın akşam ki maça davet ederek destek istedi.

HAKEM: MURAT ÖZCAN

Spor Toto Süper Lig’de 8. hafta oynanacak karşılaşmaların hakemleri belli oldu. Yarın şehrimizde oynanacak olan Torku KonyaspoGaziantepspor maçını Murat Özcan yönetecek.  Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre; 17, 18 ve 19 Ekim tarihlerinde oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler şöyle: 17 Ekim Cumartesi: 16.00 Bursaspor - Antalyaspor: Cüneyt Çakır, 19.00 Galatasaray - Gençlerbirliği: Çağatay Şahan, 19.00 Torku Konyaspor - Gaziantepspor: Murat Özcan. 18 Ekim Pazar: 13.30 Kasımpaşa - Medicana Sivasspor: Bülent Birincioğlu, 17.00 Kayserispor - Fenerbahçe: Mete Kalkavan, 19.00 Akhisar Belediyespor - Eskişehirspor: Fırat Aydınus, 20.00 Beşiktaş - Çaykur Rizespor: Alper Ulusoy. 19 Ekim Pazartesi: 20.00 Osmanlıspor - Medipol Başakşehir: Suat Arslanboğa, 20.00 Mersin İdmanyurdu - Trabzonspor: Bülent Yıldırım.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri