Konyaspor’da sular duruldu

Konyaspor’da, Çanakkale karşısında alınan galibiyetle sular duruldu..

İkinci yarının ilk iki haftasında Gaziantep yenilgisi ve Erciyes beraberliği sonucu 1 puan alarak yarışta büyük yara alan Kartallar,  ligde kalma mücadelesi veren ve tehlike hattının üzerinde yer alan Çanakkale Dardanel galibiyetiyle kendisine geldi ve “ilk iki maçta alınan sonuçlar işi kazasıydı. Yarışta bende varım” dedi..

Genç rakibi karşısında maçın ilk yarısında vasatın altında bir futbol oynayan ve ikinci yarıdaki oyunuyla ve attığı gollerle kazanması bilen Konyaspor’da yüzler güldü. Konyaspor’da yönetici, teknik adam ve futbolcular, haklı bir galibiyet aldıkları konusunda birleştiler ve bundan sonra iç sahada maç kaybetmeyeceklerini, deplasmana maçlarını da en aza kayıpla kapatacaklarını dile getirdiler.
Yeşil-beyazlı takımda, Cumartesi günü İzmir deplasmanında oynanacak ve D-Smart’tan naklen yayınlanacak Bucaspor maçının hazırlığı dün ara verilmeden yapılan antrenmanla başladı.. Tatlıcak tesislerinde öğle saatlerinde gerçekleştirilen antrenman Çanakkale maçında sakatlanan Erdal ve sakatlığı devam eden kaleci Haluk katılmadı. Her iki oyuncunun tedavileri de sürdürülmekte. Çanakkale karşısında ilk 11’de oynayan futbolcular yenileme antrenmanı yaparken, diğer futbolcular ise kondisyon çalıştılar ve antrenmanı çift kale maçla tamamladılar. Konyaspor’da, Zafer Demir ve Uğur’un form durumunun iyi olması sevinç yarattı.. Sarı kart cezası nedeniyle Çanakkale maçında forma giyemeyen Abdulvahid ve Volkan’ın ise Buca deplasmanında oynayabilecekleri bildirildi.
YÖNET:ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK
Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, yaptığı açıklamada, 2 hafta üst üste puan kaybettikten sonra önemi bir kat daha artan Dardanelspor maçından alınlarının akıyla 3 puan alarak çıktıklarını belirtti. Bu galibiyette önemli rol oynayan teknik kadro, futbolcular ve taraftara teşekkür ettiklerini belirten Yönet, “34 maçlık maratonda zaman zaman kayıplar olabiliyor. İlk iki hafta biz bunları yaşadık. Ancak Dardanelspor galibiyetiyle yeniden çıkışa geçeceğimize inanıyorum” dedi. Yönet, yönetim olarak şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını ve bu hedef doğrultusunda ilerlemeye çalıştıklarını belirterek, kora kor bir sezon yaşandığını ve şampiyonluk için çok daha fazla mücadele etmeleri gerektiğini kaydetti. Bucaspor ve ardından da Kartalspor ile deplasmanda çok zorlu maçlara çıkacaklarını ifade eden Yönet, güçlü rakipler karşısında daha iyi konsantre olduklarını ve daha iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Bu maçlardan Konyaspor’u şampiyonluk yolunda avantajlı konuma getirecek skorlarla ayrılacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri