Konyaspor’da son rötuşlar yapılıyor

Pazar günü, play-off’ta en yakın takipçisi Giresunspor ile zor bir maça çıkacak olan Konyaspor’da parola: 3 puan olarak belirlendi.. Bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı takımda 4 önemli eksik var..
Ligin 33. haftasında Konyaspor-Giresunspor, Rizespor-Bucaspor maçları Pazar günü saat 15.00’de dönüşümlü olarak, Pazartesi günü de Karabükspor-Boluspor maçı saat 20.00’den itibaren naklen yayınlanacak.

Giresunspor’u yenmesi veya berabere kalması halinde play-off’u garantileyecek olan Konyaspor’da, sakat olan Zafer Demir, Tayfun Türkmen ve Yusuf ile sarı kart cezalısı Ufukhan Pazar günü forma giyemeyecek. Nitekim, önceki gün yapılan antrenmana dizindeki rahatsızlığı nedeniyle Ankara'ya kontrole giden kaptan Tayfun Türkmen, istirahat eden Serhat Akyüz, hasta olan Koray İçten ile Görkem Görk katılmazken, A2 takımdan Selim Ay çalışmada yer aldı. Zafer Demir'in takımdan ayrı çalıştığı antrenman düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Teknik direktör Ziya Doğan, taktik çalışmasında oyunu sık sık durdurarak oyuncuları yapmaları gereken hareketler konusunda uyardı.

Dün de maçın oynanacağı saatte Tatlıcak tesislerinde taktik ağırlıklı biri çalışma yapan ve Giresunspor karşılaşmasının provasını gerçekleştiren yeşil-beyazlılar akşamda tesislerde kampa girdiler.. Konyaspor’da hazırlıklar bugün ter idmanıyla tamamlanacak.. Sakat olan oyuncuların yerine ilk 11’de Serhat Akyüz ve Abdulvahid’in oynaması beklenmekte. Konyaspor, Giresunspor ile en kötü olasılıkla berabere kalması halinde play-off’a yükselecek 4 takımda belli olacak. Bu nedenle, ligde tüm gözler bu hafta Konyaspor-Giresunspor maçı kadar ilk iki için de Orduspor-Adanaspor ve Rizespor-Bucaspor maçlarında olacak.

MEHMET ŞEN: BU MAÇI KAZANACAĞIZ

Konyaspor’un forvet oyuncularından Mehmet Şen, şanssızlıklar ve sıkıntılar nedeniyle kendileri adına kötü bir şekilde geçen sezonun ikinci yarısında Giresunspor maçını kazanarak önce play-off'u garantilemek istediklerini, ardından da play-off grubundan Süper Lig'e çıkmayı hedeflediklerini söyledi.Yarın iç sahada Giresunspor ile oynanacak karşılaşma ile ilgili de görüşlerini açıklayan Mehmet Şen, "Şimdi içeride sezonun son maçını oynayacağız. Giresunspor karşısında bize beraberlik bile yetiyor. Ama biz her maça olduğu gibi Giresunspor karşılaşmasına da kazanmak için çıkacağız. Tek hedefimiz her maçta galibiyet almak. Tabi ki son maçlarımızı kazanarak play-off grubuna daha moralli gitmek istiyoruz. Giresunspor maçını galibiyetle kapatarak artık sadece ve sadece play-off'u düşünmek istiyoruz. Bu maçta zorlu geçecek. Rakibimizin az da olsa play-off umudu var ve bunun için son çabalarını harcayacaklar. Kazanmak için Giresunspor'dan daha çok koşmamız, daha çok mücadele etmemiz ve daha çok istememiz gerekiyor. Bunu takım olarak son haftalarda yaptığımıza inanıyorum. Ortada çok iyi mücadele var. Ama yaşadığımız şanssızlıklar, sıkıntılar ve gol yollarındaki beceriksizlikler nedeniyle hak ettiğimiz yerde olamadık. Bunları kalan haftaların nazarı olarak görüyoruz. Bundan sonra oynayacağımız maçlarda bu şanssızlıklarımızı ve beceriksizliklerimizi kırarak gollü maçlara imza atarız” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri