Konyaspor'da şok ayrılık! Uğur Demirok veda etti

Konyaspor'da şok bir ayrılık yaşandı. Takım kaptanlarından Uğur Demirok'un sözleşmesi feshedildi. Ayrılık talebinin oyuncudan geldiği öğrenildi.

Konyaspor'da şok bir ayrılık yaşandı. Takım kaptanlarından Uğur Demirok'un sözleşmesi feshedildi.

Konuyla ilgili olarak kulüpten yapılan açıklamada: "2018-2019 sezonundan bu yana kulübümüzün formasını başarıyla giyen takım kaptanlarımızdan Uğur Demirok dün akşam saatlerinde yönetimimizle görüşerek takımdan ayrılmak için izin istemiştir. Kaptanımızın isteği ve talebi doğrultusunda gerçekleşen görüşme neticesinde karşılıklı anlaşarak sözleşmesi feshedilmiştir. Hırsı, çalışma azmi ve aidiyetiyle camiamızda sevilen, takdir edilen bir isim olan Kaptanımız Uğur Demirok’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." denildi

Yeşil-beyazlı ekipte son dönemlerde kaptanlık yapan ve takımın penaltıcısı konumunda olan tecrübeli stoper bu sezon 9 maçta forma giydi. Uğur Demirok bu sezon oynadığı maçlarda 4 penaltı golüne imza attı. Tecrübeli oyuncu Bu sezon maçların 6’sına ilk 11’de başlarken 3 maçta ise oyuna sonradan dahil oldu. Uğur Demirok 4 haftayı ise sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı geçirdi. Demirok geçtiğimiz sezon ise 13 maçta forma giydi.

2018-2019 sezonunda Trabzonspor’dan transfer edilen tecrübeli stoper aynı sezonda 25 maçta forma giydi. Uğur Demirok bu maçlarda 1 gol kaydetti.

Geçtiğimiz sezon ise takımın kümede kalma adına gösterdiği gayret ve hırstan dolayı taraftarın gönlünü fethetmişti

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri