Konyaspor’da sıkıntılı günler

Torku Konyaspor’da ligde bir türlü istenilen düzeye gelememenin sıkıntısı yaşanıyor. Son olarak Trabzonspor’a yenilen yeşil-beyazlı ekip gol atamama sıkıntısı yaşıyor

Torku Konyaspor’da Cumartesi günü iç sahada Kayseri Erciyesspor ile oynanacak maçın hazırlıkları dün başladı. Trabzonspor maçının ardından bir gün izin yapan Kartallar, dün akşam saatlerinde yeniden topbaşı yaptı. Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan futbolcular takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bugün kondisyon, yarın ve Perşembe günü taktik ağırlıkla antrenmanlar yapacak olan yeşil-beyazlılar hazırlıkları Cuma günü tamamlayarak tesislerde kampa girecek.

Torku Konyaspor’da Erciyesspor maçı öncesi sakat ve cezalı futbolcu yok. Hedef, Erciyesspor’u yenerek ligde 3. galibiyeti alarak Trabzonspor yenilgisini unutturmak. Yeşil-beyazlı yönetici, teknik adam ve futbolcular bunu gerçekleştirecek güce sahip olduklarını belirterek “Erciyesspor’u yenmememiz için bir neden yok. Taraftarlarımızın desteğiyle haftayı 3 Puanla kapatacağız” şeklinde konuştular.

GEKAS’TAN SES YOK

Geçtiğimiz sezon Akhisar Belediyespor ile çıktığı 15 maçta 12 gol atan Theofannis Gekas Torku Konyaspor ile çıktığı maçlarda henüz gol bulamadı. Geride kalan sezonda Akhisar Belediyespor’un ligde kalmasında büyük pay sahibi olan Gekas Torku Konyaspor’un puan almasına henüz katkı sağlayamadı.

6. HAFTA GERİDE KALDI

Spor Toto Süper ligde 6. hafta da geride kaldı. Haftanın son maçında Antalyaspor’a deplasmanda iki golle yenilen Beşiktaş 5 haftadır sürdürdüğü liderliği Fenerbahçe’ye kaptırdı. 15 puanlı Fenerbahçe’yi 13 puanla Rizespor, 12 puanla Beşiktaş izlemekte Ligde son 3 sırada ise, Gaziantepspor, Gençlerbirliği ve Bursaspor yer almakta. .

Süper ligde, 6. hafta da oynanan maçların 3’ünü ev sahibi, 3’ünü deplasman takımları kazanırken, 3 maçta berabere sonuçlandı. Gaziantepspor, Karabükspor’u, Antalyaspor da Beşiktaş’ı iç sahada net bir skorla devirerek ilk galibiyetlerini aldı.. Torku Konyaspor haftayı 6 puanla 14. sırada kapattı. Süper ligde geride kalan 6. hafta oynanan maçlarda toplam 20 gol atıldı. 2-4 sonuçlanan Elazığspor-Sivasspor maçı en gollü karşılaşma olurken, Bursaspor-Akhisar Belediye maçında gol sesi çıkmadı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri