Konyaspor'da sakatlıklar can sıkıyor

Arabam.com Konyaspor’da sakatlık kabusu bitmiyor. Kasımpaşa maçı öncesinde 5 oyuncunun sakat olduğu açıklanırken karşılaşmada Robert Muric’in de sakatlanması ile bu sayı altıya yükseldi

Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta maçında 29 Nisan Cumartesi günü Trabzonspor ile saat 16.00'da karşılaşacak arabam.com Konyaspor maçın hazırlıklarına Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile devam etti. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde gerçekleşen basına kapalı antrenman, ısınma hareketleri ile başladı.

Pas çalışması ve dar alanda oyun ile devam eden antrenmanı, futbolcular çift kale maç ile tamamladı.

Yeşil-beyazlı ekipte sakat oyuncuların çokluğu Trabzon maçı öncesinde teknik ekibi düşündürüyor.

Konyaspor’da sakatlık kabusu bitmek bilmiyor. Yeşil-beyazlı ekipte Konrad Michalak’ın formasına kavuşması sevinç yaşatırken Kasımpaşa maçı öncesinde yapılan açıklamada Adil Demirbağ, Oğulcan Ülgün, Endri Çekici, Muhammet Demir ve Uche Ikpeazu'nun sakat olduğu ifade edilmişti.

Konyaspor teknik ekibi bu saktalıklardan dolayı kadro konusunda sıkıntı yaşarken bir başka sakatlık haberi ile sarsıldı. Kasımpaşa maçına ilk 11’de başlayan Robert Muric de oyunu yarıda bırakarak saktlar kervanına dahil oldu Konyaspor'dan Robert Muric’in sakatlığı ile ilgili açıklama geldi. Tecrübeli futbolcu iki hafta sahalardan uzak kalacak

Konyaspor'dan Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Kasımpaşa maçının ilk yarısında sakatlanarak oyunu yarım bırakmak zorunda kalan Robert Muric’le ilgili açıklama geldi.

Hırvat oyuncunun en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilen açıklamada, “Futbolcumuz Robert Muric’in tetkikleri sonucunda sağ ayak tarak kemiği bağlarında yaralanma, ödem ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun en az 2 hafta takımdan ayrı kalması beklenmektedir” denildi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri