Konyaspor’da sakatlar iyileşiyor

Konyaspor'da Adil Demirbağ ve Uğurcan Yazğılı çalışmalara başlarken sakatlığı nedeniyle bir süredir takımda yer alamayan Oğulcan Ülgün ise hazır hale geldi. Genç futbolcu forma verilmesi halinde Kayseri karşısında forma giyebelicek

Konyaspor’da sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Adil Demirbağ ile Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Uğurcan Yazğılı, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı düz koşulara başladı. Konyaspor maçın hazırlıklarına, 4 Mayıs Perşembe günü saat 12.00’da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Arabam.com Konyaspor'da Adana Demirspor maçı öncesinde antrenmanda sakatlanan Oğulcan Ülgün takıma döndü.

Oğulcan sakatlığı sebebiyle yeşil-beyazlı ekibin oynadığı Adana Demirspor Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlannda forma g iymedi. 25 yaşındaki orta saha oyuncusuTrabzonspor maçında kadroya girmiş ancak riske edilmemişti. Takımla birlikte çatışan ve sakatlık sürecini tamamen atlatan Oğulcan Ülgün şans verilmesi halinde 7 Mayıs Pazar günü iç sahada oynanacak Kayserispor maçında forma giyebilecek

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Süper Lig’de 32. haftayı galibiyetle kapatan Arabam.com Konyaspor, 33. haftada Yukatel Kayserispor ile oynayacağı maçı kazanarak çıkışı sürdürmek istiyor. Yeşil-beyazlılar kalan haftalarda başarılı sonuçlar alarak ligi ilk 5’te bitirmeyi hedefliyor.

Önceki akşam maç hazırlıklarına başlayan Konyaspor, çalışmalarını Koyuncu Grup Kayacık Tesislerinde Göymen Food 2 numaralı sahada yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde yapılan antrenman, pas oyunu, geçiş ve çift kale taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma ve istasyon koşularıyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, geçiş oyunu ile sürdü. Futbolcuları antrenmanı taktiksel çift kale maç ile tamamladı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri