Konyaspor’da ‘OHAL’ ilan edildi

Atiker Konyaspor’da Pazar günü oynanacak kritik Yine Malatyaspor maçı için olağan üstü hal ilan edildi.

Kritik maç öncesinde tüm dikkatler bu maça çekilirken yönetim ise Akhisar maçı sonrası aldığı kararlarla teknik ekibin ve oyuncuların Yeni Matalyaspor maçında daha dikkatli olmaları mesajını verdi.  Ali Çamdalı takımdan gönderilirken olası bir yenilgi sonrası da teknik ekibin görevine son verileceği ifade edildi.  Atiker Konyaspor'da Akhisarspor karşısında alınan farklı yenilginin yankıları devam ediyor. Yeşil-beyazlı yönetim, teknik direktör Mehmet Özdilek ile bir araya geldi ve durum değerlendirmesi yaptı. Yapılan toplantıda Akhisarspor karşısında alınan farklı yenilgi ve kötü futbol masaya yatırıldı. Toplantıda Mehmet Özdilek'e Konyaspor camiasının beklentileri paylaşıldı ve son maçta sergilenen futbolun kabul edilemez olduğu belirtildi.

TEK ÇIKAR YOL GALİBİYET

Atiker Konyaspor’da suların durulması için çek yıkar yol Yeni Malatyaspor karşısında kazanmak.  Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak küme düşme hattından kurtulmak istiyor.  Teknik Direktör Mehmet Özdilek Yeni Malatyaspor maçının önemini antrenmanlarda her fırsatta oyuncularına dile getiriyor. Atiker Konyaspor olası bir puan kaybında çok daha kötü bir tablo ile karşı karşıya kalmamak için bu maça sıkı şekilde hazırlanıyor.

EVİNDE KAYBETMİYOR

Atiker Konyaspor sezonun ikinci yarısında evinde oynadığı lig maçlarını kaybetmedi  Yeşil-beyazlı ekip  iç sahada Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş gibi takımlarla iç sahada karşılaştı ve rakiplerine karşı kaybetmedi.  Atiker Konyaspor  Yeni Malatyaspor karşısında iç saha performanısını devam ettirip galip gelmenin hesaplarını yapıyor.  Yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk yarısında ilk deplasman puanını rakibi karşısında 1-1’lik skorla almıştı.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri