Konyaspor'da 'moraller' bozuk

Fenerbahçe galibiyetinden sonra oynanan 3 maçta sıfır çeken Torku Konyaspor'da ağızları bıçak açmazken, yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Uğur Tütüneker, iyi oyunu sonuca yansıtamadıklarını, ancak telafi edeceklerini söyledi

Torku Konyaspor’da üzüntü hakim. Ligin vasat takımları arasında yer alan SB Elazığspor’a ilik yarıda yediği gollerle yinelen Kartallar Konya'ya döndü. . Kadrosunu transferin son günlerinde yeni oyuncularla takviye eden ve Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek Elazığ deplasmanına galibiyet için çıkar Torku Konyaspor, takım savunmasındaki zaaflar nedeniyle maçın ilk 45 dakikasında kalesinde gördüğü gollerle yıkıldı..Karşılaşmada, rakibine oranla daha etkili futbol sergileyen, iki topu direkten dönen ve usta gol adaylarının son vuruşlarda etkili olamaması sonucu yeşil-beyazlılar ikinci deplasman maçını da yenilgiyle kapattı.

Maçtan sonra geceyi Elazığ’da geçiren ve sabah erkene saatlerde uçakla Ankara’ya, oradan da öğle saatlerinde Konya’ya dönen Kartallar dünü dinlenerek geçirdi. Torku Konyaspor’da, Cumartesi günü iç sahada Gençlerbirliği ile oynanacak maçına hazırlıkları bugün akşam saatlerinde Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde yapılacak antrenmanla başlayacak. Yeni transferlerden Djalma Compas’ın tedavisinin devam ettiği, hazır olması halinde Gençlerbirliği maçında oynayabileceği öğrenildi.

TÜTÜNEKER:BİZE YAKIŞMADI

Torku Konyaspor'un 2-0 yenilgisiyle sona eren Elazığspor maçının ardından konuşan teknik direktör Uğur Tütüneker, iyi oynanan ve bir çok net gol pozisyonundan yararlanılamayan maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

'İyi mücadele ettik, net pozisyonlarımız vardı. Ama futbolda kazanmak için gol atmalısınız' sözleriyle değerlendirmesine başlayan Uğur Tütüneker, "Bakıldığında rakip kalemize geldiği iki pozisyonda da gol buldu. Duran toptan gol yememiz bize yakışmadı. Toparlandık derken kullandığımız duran top kalemizde ikinci gol oldu. 2-0'dan sonra bile maçı çevirebilecek çok net fırsatlarımız vardı. Ama bir türlü golü bulamadık. Bu maçta sahada tek eksiğimiz goldü. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bu şekilde kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Lig devam ediyor. Hatalarımızı tekrarlamadan ilerleyen haftalarda bu puan kayıplarını telafi etmeliyiz. Galibiyetten dolayı Elazığspor'u kutluyorum" dedi.

Bir basın mensubunun 'Fenerbahçe maçında olduğu gibi 2-0 geriye düşmenize rağmen maçı kazanabilecek çok net pozisyonlar buldunuz. Bunu nasıl yorumluyor sunuz?' sorusuna Torku Konyaspor teknik direktörü Uğur Tütüneker, "Evet dediğiniz gibi gerçekten maçı çevirebilirdik. Ama işte yakaladığınız fırsatları golle sonuçlandırmanız gerekiyor. Gekas'ın kalitesini tartışmayız. Bugün 3 tane net fırsat buldu. Konsantrasyon eksikliği ve bir an önce golü bulmak için çabası olumlu sonuçlanmadı. Kendisinin ilerleyen haftalarda takımımıza ciddi anlamda katkı sağlayacağına inanıyorum" cevabını verdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri