Konyaspor’da mesai zamanı

Torku Konyasporlu futbolcular dün Antalya Kundu’daki Mirace hotelde toplandılar. Kartallar, İkinci yarının ilk çalışmasını bugün saat 11.00’de yapacak. Yeşil-beyazlı ekipte transfer görüşmeleri de sürüyor.

Torku Konyaspor’da izini bitti ve ikinci yarı hazırlıkları bugün Antalya’da başlayacak. Ligin ikinci yarısında, daha iyi bir performans göstererek sezonu orta sıralarda kapatmayı amaçlayan ve ara transferde kadronun takviye edilmesi için çalışmalara yapılan Torku Konyasporlu futbolcular dün Antalya Kundu’daki Mirace hotelde toplandılar. Kartallar, İkinci yarının ilk çalışmasını bugün saat 11.00’de yapacak. Antalya’da 20 Ocak’a kadar devam edecek olan ikinci yarı hazırlıkları boyunca günde çift antrenman yapacak olan yeşil-beyazlılar, en az 3 hazırlık maçı oynamayı planlamakta. Bu konuda yörede kamp yapan takımlarla görüşmeler yapılacak. Torku Konyaspor’un Antalya kampına tüm futbolcular katılacak. Sakatlığı iyiye giden ve çalışmalara başlayan Rumen futbolcu Marica’nın özel antrenman programı çerçevesince çalışacağı, Rangelov’un ise ikinci yarı planlamasında düşünülmediği açıklandı.

TAKVİYE YAPILACAK

Torku Konyaspor’da, ikinci yarı öncesi, ara transferden yararlanılarak kadronun en az bir, en çok 3 futbolcuyla takviye edilmesi konusunda girişimlerde sürdürülmekte. Transferde önceliği forvet oyuncusundan yana kullanmak isteyen yeşil-beyazlı yöneticiler, ayrıca biri orta saha ve bir defans oyuncusu transferi de yapabilecekleri ileri sürüldü.

AKSOY: GOLCÜ İSTİYORUZ

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, ikinci yarıya iyi bir hazırlık dönemi geçirerek girmenin hesaplarını yaptıklarını, bunun için de takıma mutlaka takviye yapılacağını söyledi. Ençok 3, en az iki oyuncu transfer etmeyi düşündüklerini ifade eden Aksoy, “bir orta saha bir forvet, ekstradan da bir savunma oyuncusu alabiliriz. Bunun için görüşmelerimiz sürüyor. İkinci yarıya mutlaka takviye yapan bir takım olarak başlayacağız. Çünkü, bizi ve bütün takımları zor geçecek bir ikinci yarı bekliyor” dedi.

RECEP ÇINAR - merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri