Konyaspor'da mesai başlıyor

Ligin ikinci yarı hazırlıkları için bugün Antalya'da kampa girecek olan Konyaspor'da devre arası izni bitti.

Ligin ikinci yarı hazırlıkları için bugün Antalya'da kampa girecek olan Konyaspor'da devre arası izni bitti. Yeşil-beyazlılar Kremlin Palas Otel'de kampa girecekler. Kartal, burada 3-4 hazırlık maçı oynanacak

Torku Konyaspor’da, devre arası tatili sona erdi ve ikinci yarı hazırlıkları bugün Antalya’da başlayacak. Ligin ilk yarısının ardından 6 gün izin yapan kartallar, bugün Antalya Kundu’da bulunan Kremlin Palas Otel'de toplanacaklar. Konya’da ki futbolcular kulüp otobüsüyle öğleden sonra Antalya’ya giderken, diğer futbolcular ise bulundukları yerlerden Antalya’ya gelerek kampa dahil olacaklar. Torku Koanyaspor'da, ikinci yarını ilk çalışması bugün akşam saatlerinde otelin sahasında gerçekleştirilecek.
İkinci yarı perdesini 21 Ocak’ta deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçıyla açacak olan Torku Konyaspor’da, hazırlıklar 19 Ocak tarihine kadar Antalya’da yapılacak ve takım aynı gün İzmir’e geçecek. Antalya kampı boyunca taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirecek olan Kartallar, bu arada 2’si yabancı ve 2’si yerli takımlar olmak üzere en az 4 hazırlık maçı oynayacaklar. Torku Konyaspor’da transfer çalışmaları da devam ediyor. Öncelikle bir orta saha ve bir forvet oyuncusu almayı amaçlayan yeşil-beyazlı yöneticiler, her iki transferi de hafta içerisinde bitirmek için çaba göstermekte. Yeni transferlerin hafta sonuna kadar Antalya kampına katılması planlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri