Konyaspor'da matem havası

Adana Demirspor maçının son dakikalarında yediği iki golle 1 puana razı olan Konyaspor'da üzüntü sürerken, pazar günü oynanacak olan Tavşanlı Linyit maçının hazırlıkları dün başladı

Torku Konyaspor’da Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıkları dün başladı.. Adana Demirspor maçının ardından bir gün izini yapan yeşil-beyazlılar, haftanın ilk idmanını dün akşam saatlerinde Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirdi.. Yeşil-beyazlılar, hazırlıkları muhtemelen Cumartesi günü tamamlayacaklar ve aynı gün Kütahya’ya gidecekler. Ligde hedefi, ikinci yarı başından itibaren ilk 6’ya çeviren, ancak iç sahada iki maçta kaybedilen 4 puanla bunu da tehlikeye sokan yeşil-beyazlı takımda, kırmızı kart cezalısı Murat Akın ile sarı kart cezalısı Ali Turan bu hafta takımdaki yerlerini alamayacaklar. Sarı kart cezasını tamamlayan Murat Kaplan ise muhtemelen forma giyecek. Ali Dere’nin de tedavisi sürdürülmekte.   

KONYASPOR 12. SIRADA

PTT 1. ligde 21. hafta da geride kaldı. Torku Konyaspor'un sahasında Adana Demirspor ile 3-3 berabere kalarak 26 puanla 12.sırada tamamladığı hafta da oynanan karşılaşmalardan beşini ev sahibi, birini deplasman takımları kazanırken, üç karşılaşma berabere sona erdi. Toplam 30 golün atıldığı haftanın en gollü karşılaşması 3-3 sona eren Konyaspor-Adana ve 5-1 tamamlanan Rizespor-Göztepe maçları olurken, en farklı galibiyeti ise, Ankaragücü’nü 4-0 yenen Manisaspor oldu. 3-2 tamamlanan Adanaspor-Trabzon maçı da en gollü karşılaşmalar arasında yer aldı. Sezonun en gollü haftasında, tüm karşılaşmalarda gol atılması da sevindirdi. Kayseri Erciyesspor’un liderliğini koruduğu ligde, Manisaspor ve ikinci yarıyla birlikte çıkışa geçen Rizespor ilk 3 sırayı oluşturdu.. Son üç sırada ise, Göztepe, Kartalspor ve Ankaragücü yer aldı.

22.HAFTADA BÜYÜK HEYECAN

Ligin 22. haftasında zirve takımlarını yine zor maçlar bekliyor.. Karşılaşmaların 4’ü Cumartesi, 4’ü Pazar ve bir’i de Pazartesi günü oynanacak. Cumartesi günü; saat 13.00’de 1461 Trabzon-Karşıyaka, Ankaragücü-Şanlıurfaspor karşıla karşıya gelecek. Saat 14.00’de; Samsunspor ile Çaykur Rizespor Karadeniz derbisinde mücadele edecek. Günün son maçı, saat  19.00’da; Göztepe-Denizlispor arasında yapılacak. Pazar günü, saat 13.00’de Tavşanlı Linyitspor-Torku Konyaspor maçıyla birlikte Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Adanaspor maçı var. 15.00’de;.Boluspor-Kartalspor’u konuk ederken, saat 19.00’da ise,  Bucaspor-Manisaspor karşılaşacak. Haftanın kapanış maçı, Pazartesi günü saat 20.00’de zirvenin iki iddialı takımı Adana Demirspor-Kayseri Erciyesspor arasında oynanacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri