Konyaspor'da Mat Morgan imzayı attı 

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Liginde mücadelen eden Beysu Konyaspor 1997 doğumlu olan 1.88m boyundaki Amerikalı oyun kurucu ile resmî sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında gerçekleşen imza törenine basketboldan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sami Pirinç ve Genel Menajer Yaşar Berber katıldı.
Cornell Üniversitesi mezunu olan Matt Morgan 2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarında Toronto Raptors takımı ile NBA G League’nde mücadele etti. Bu sezon ilk kez Avrupa deneyimi edinecek olan genç oyun kurucu 20-21 sezonunda 22.2 sayı  ve %43.3 üçlük ortalaması ile oynadı.
GÜÇLÜ BİR KADRO KURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ 
Konyaspor’un basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Sami Pirinç yeni sezondan umutlu olduklarını ve güçlü bir kadro kurmak için yoğun mesai harcadıklarını dile getirdi. Pirinç: “ Yeni sezonda yola şampiyonluk hedefi ile çıktık. Tecrübeli  Okan Çevik hocamız ile anlaştık. Güçlü bir kadro kurmak için çaba harcıyoruz. Son olarak başarılı oyuncu Matt Morgan ile sözleşme imzaladık. Şuanda uzun oyuncu arayışımız sürüyor. İnşallah  takımımıza faydalı olacak bir transfer daha yapacağız.  Şuana kadar her şey yolunda gidiyor. Çalışmalarımız devam ediyor. Cumartesi günü Mamak Beledeyispor ile Ankara’da bir hazırlık maçı oynayacağız.  Daha sonra 9-11 eylül tarihleri arasında burada 100. yıl turnuvası düzenleyeceğiz. Mersin, Antalya ve Mamak takımları katılacak. İnşallah güzel bir sezon geçirip mutlu sona camia olarak hep birlikte ulaşır takımımız hak ettiği Süper Lige taşırız” diye konuştu 
FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri