Konyaspor’da kombine kuyruğu

Sezona Kasımpaşa galibiyeti ile başlayan Konyaspor taraftarını heyecanlandırdı. Yeşil-beyazlı taraftarlar bu maçın ardından kombinelere büyük ilgi gösterdi.

Evinde sezonun ilk maçını Galatasaray ile oynayacak Konyaspor’da bu maç öncesinde taraftarlar passolig gişelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Galatasaray maçının bilet fiyatlarının da kombineye olan ilgiyi arttırdığı ifade edildi. Şuana kadar 15 binin üzerinde kombinenin satıldığı belirtilirken bu sayının cuma gününe kadar 20 binin üzerine çıkması bekleniyor
SÜPER LİGİN EN UCUZ KOMBİNESİ KONYASPOR’DA
Tümosan Konyaspor taraftar desteğini yanında görmek için kombine fiyatlarında dikkat çeken bir belirleme yaptı. Yeşil-beyazlı yönetim belirlediği fiyatla Süper Lig takımları arasında en ucuz kombine satışını başlattı. Yeşil-beyazlı ekip, kale arkası üst bilet fiyatını 800 lira olarak belirlerken, geçen yıl kombine kart sahibi olan taraftarlar, 1 Temmuz tarihine kadar bu biletlerini 600 lira karşılığında yeniledi.
Konyaspor, kale arkası alt tribün bilet fiyatını bin lira olarak belirlerken, diğer tribünlerin sezonluk bilet fiyatları ise 2 bin ile 25 bin lira arasında değişiklik gösterdi.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri