Konyaspor'da kısa zamanda büyük adımlar

Atiker Konyaspor’un Hilmi Kulluk Başkanlığındaki yeni yönetimi göreve gelmelerinin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen güzel ve faydalı icraatlara imza attılar.

Kulübün uzun süredir kanayan yarası olan store olayını çözüme kavuşturan yönetim bir diğer problemi olan delege yapısını da çözmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Atiker Konyaspor’da Hilmi Kulluk Başkanlığındaki yeni yönetimi göreve gelmelerinin ardından hemen kolları sıvayarak kısa sürede Atiker Konyaspor Kulübüne büyük faydalar sağlayacak icraatlere imza attı. Başkan Hilmi Kulluk’un basına yaptığı son açıklamasındaki “Kulübümüzün geleceğini ipotek altına almadan aklı selim hareket ediyoruz” cümlesi yönetim politikasını özetler nitelikteydi. İşte Hilmi Kulluk Başkanlığındaki Atiker Konyaspor yönetim kurulunun kısa sürede yaptığı faydalı işler:

1-Daha önce Atiker Konyaspor'da başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan ve yaptığı güzel işlerle hafızalarda yer edinen, 8 Haziran'da yapılan genel kurulla başkanlığa seçilen Hilmi Kulluk ve yönetimi görev başına gelir gelmez problem çözmeye başladı. Öncelikle kulübün başını ağrıtan, özellikle de taraftarların büyük rahatsızlık duyduğu Store konusuna el atan Hilmi Kulluk ve arkadaşları, stor konusunda dev adımlar attılar ve storun kulübe devredilmesini sağladılar.

2- İlk önce kulübün mali yapısı ile ilgili politikaları belirleyerek her türlü savurganlıktan kaçındılar. Transferleri yaparken kulübün mali yapısını düşünerek hareket ettiler ve takıma en az maliyetle en fazla faydayı sağlayacak oyuncular bulmaya çalıştılar. Takım içindeki mali dengeyi korumak için de büyük adımlar attılar

3-Bunun yanısıra stadın içinde bulunan arena restoran konusunda da önemli adımlar atıldı. Arena Restoru çalıştıran işadamı Fatih Kürkçü ile bir araya gelen Atiker Konyaspor'lu yöneticiler, karşılıklı olarak görüşmeler yaptılar. Yapılan görüşmelerde ise iki tarafın da mağdur olmayacağı bir noktada anlaşma yapıldığı öğrenildi.

4-Altyapı ve Anadolu Selçukspor konusunda da, görevlendirmeler yapıldı. Hem Anadolu Selçukspor'un, hem de altyapıların yukarılara oyuncu yetiştirme noktasında gereken desteğin verilmesi sağlandı.

5-Locaların hemen hemen hepsinin satılmasının yanında kombine satışlarında da bugüne kadar hatırı sayılı bir rakama ulaşılması yönetimin kısa vadede başarısını ortaya koyuyor.

6- Transferler konusunda ise Türkiye'de birçok kulüpte yaprak kıpırdamazken, Atiker Konyaspor hem iç hem dış transferde önemli mesafeler katetti. Takımı güçlendiren yönetim, 3-4 takviye ile transfere son noktayı koyacak. Bu konuda da transfer komitesi çalışmalarını sürdürüyor.

7- Hilmi Kulluk yönetimi, teknik konuların yanında stadın yeni sezona hazırlanması noktasında da boş durmuyor. Protokol tribününde restorasyon çalışmaları yapılırken, locaların koltuklarını da değiştirerek, futbolseverlere daha iyi ortamlarda hizmet vermenin çabası gösteriliyor.. Bunun yanında stadın kirlenen dış cephesi yıkanarak daha güzel bir görüntü ortaya çıktı.

8- Kulübün en büyük sıkıntılarından birisi de üyelikler konusuydu. Yönetim bu konuda da çalışmalarını sürdürüyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri