Konyasporda Kartal alarmı!

Kartal maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdüren Konyaspor, hazırlıklarını bugün tamamlıyor
Yarın İstanbul’a hareket edecek olan yeşil-beyazlılar, galibiyet serisini 5’e çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

Konyaspor’da, Kartalspor ile oynanacak 23. hafta maçının hazırlıkları önceki akşam saatlerinde yapılan günün ikinci antrenmanıyla devam etti. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde, Tatlıcak tesislerinde yapılan çalışmaya U18 Milli Takım kampında bulunan Abdülkerim Bardakçı, A2 Takım kadrosunda yer alan Aykut, Abdülkerim Kılıç ve Ali Çiçek ile tedavi olan Ercüment Kafkasyalı katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışması ile devam etti. Futbolcular daha sonra gruplara ayrılarak yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.
Dün de Tatlıcak tesislerinde teknik-taktik çalışan Kartallar, bugün de taktik çalışacaklar ve hazırlıkların Konya ayağını tamamlayacak. Konyaspor kafilesi, İstanbul’a Cumartesi günü sabah uçakla gidecek. Konyaspor’da sakatlığı geçen ve hazır olduğu ileri sürülen, ancak maç eksiği bulunan Ertuğrul’un bir an önce takıma dönmek istediği ileri sürüldü. Ancak, son kararı teknik adamların vereceği öğrenildi.
RECEP: ZOR DÖNEMDEYİZ
Konyaspor’un genç ve en golcü ismi olan Recep Aydın, son 12 haftaya girildiği dönemde her takımın hedefi doğrultusunda mücadele verdiğini ve bunun da maçların zorlu geçmesine neden olduğunu belirtti. Çıkışlarını devam ettirerek sezon sonunda Süper Lig'e yükseleceklerine inandığını ifade etti. Kartalspor maçını değerlendiren golcü oyuncu Recep bu konuda şunları söyledi. "Bundan sonra ligde oynayacağımız her maç zor. Takımlar hedefleri doğrultusunda büyük mücadeleler veriyorlar. Bu da maçlarda her sonucun çıkmasına neden oluyor. Kartalspor ligdeki konumu itibariyle rahat görünen bir takım ama tecrübeli oyunculardan kurulu olması nedeniyle her maçta iyi mücadele ediyorlar, rakipleri zorluyorlar. Saha bizim belki de sıkıntı yaşamamıza neden olabilir. Ama biz elimizden gelenin en iyisini yapıp sahadan istediğimiz sonuçla ayrılarak yolumuza kayıpsız devam edeceğimize inanıyoruz" dedi.
Konyaspor’un 22 haftalık performansıyla ilgili de açıklama yapan bulunan Recep Aydın, sözlerini şöyle tamamladı. "İlk haftalar sezona istediğimiz gibi başlayamadık. Ama sonradan toparladık ve 13 maç yenilmezlikle birlikte ilk devreyi kötü sayılmayacak bir yerde tamamladık. İkinci yarıya üst üste alınan 2 yenilgiyle başladıktan sonra insanların kafasında soru işaretleri oluştu. Ancak biz kendimize inanıyorduk. Toparlandık ve üst üste 4 maç kazanarak Süper Lig için ne kadar iddialı olduğumuzu herkese gösterdik. Daha işimiz bitmedi. Önümüzde birbirinden önemli 12 maç var. Bu maçlardan alınacak en iyi sonuçlarla ayrılarak sezon sonunda hak ettiğimiz Süper Lig'e yükselmek istiyoruz. Bu hedef mevcut kadronun üstesinden geleceği bir hedef. Biz kendimize inanıyoruz." 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri